Οι καθημερινές δουλειές και δραστηριότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και να εργάζεται πολύ αποτελεσματικά για να καίει ανεπιθύμητο λίπος. Δείτε αστείους τρόπους να χάσετε περισσότερες από 100 θερμίδες.

Χορέψτε

Η άσκηση δεν είναι ανάγκη να είναι βαρετή και μονότονη. Κάντε μια μικρή λίστα όλων των αγαπημένων σας τραγουδιών και χορέψτε στο ρυθμό της μουσικής. Αν χορέψετε για 10 έως 15 λεπτά στο σπίτι μπορείτε να κάψετε κατά μέσον όρο 100 θερμίδες.

Ψώνια

Να η τέλεια δικαιολογία για να πάτε για ψώνια. ‘Ενας περίπατος στα μαγαζιά που, διαρκεί μόνο 40 λεπτά μπορεί να σας βοηθήσετε να κάψετε 100 θερμίδες. Τυχερές οι γυναίκες που δεν μπορούν να τελειώσουν τα ψώνια σε μια ώρα!

Ασχοληθείτε με την κηπουρική

Η κηπουρική μπορεί μακροπρόθεσμα να μειώσει το βάρος σας. Μπορεί να υπάρξει καλύτερος συνδυασμός. Μόνο 20 λεπτά εύκολου, έντονου περίπατου γύρω από λουλούδια, θάμνους και δέντρα, σας βοηθούν να χάσετε 100 θερμίδες.

Πάρτε ένα κλαδευτήρι στο χέρι και ασχοληθείτε με την κηπουρική για καλύτερα αποτελέσματα.

Κινηθείτε

Την επόμενη φορά που οι φίλοι σας απαιτούν να τους βοηθήσετε να μετακομίσουν μην αρνηθείτε. Πρόκειται για την τέλεια ευκαιρία να κάψετε λίπος, ενώ παράλληλα βοηθάτε ένα φίλο που έχει ανάγκη. Αν σηκώσετε και μεταφέρετε αντικείμενα για 20 λεπτά θα χάσετε 100 θερμίδες.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα