Άτομα: 4

Υλικά

4 πίτες tortilla
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
2 μελιτζάνες μικρές κομμένες σε φέτες/ροδέλες
3 κολοκυθάκια μικρά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια το λευκό μέρος
40 γρ.

τριμμένο τυρί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά απο κάθε πλευρά.

Πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζεσταίνετε στο ίδιο τηγάνι τις πίτες tortilla για 1-2 λεπτά και τοποθετείτε πάνω τα ψητά λαχανικά. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί και σερβίρετε.

Τα μυστικά της συνταγής

Για μια πιο πλούσια γεύση μπορείτε να αλείψετε την πίτα με μια ελαφριά στρώση κρεμμώδες τυρί, ελαφρύ.



Επίσης μπορείτε να βάλετε την πίτα με τα λαχανικά και το τριμμένο τυρί για μερικά λεπτά στο grill πριν τη σερβίρετε.

Κατά τη διάρκεια του ψησίματος των λαχανικών αλείφετε με ελαιόλαδο το αντικολλητικό τηγάνι.

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα βήματα την ημέρα πρέπει να κάνουν όσοι έχουν γενετική προδιάθεση για να αποφύγουν την παχυσαρκία [μελέτη]
Καταδικάστηκαν ιδιοκτήτες Γηροκομείου για τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού
Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;