Άτομα: 4

Υλικά

400 γρ. φασολάκια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
80 γρ. κάσιους
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
Ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα φασολάκια για 7 λεπτά και στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με κρύο νερό.


Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα οποία έχετε ψιλοκόψει και προσθέτετε και την ψιλοκομμένη πιπεριά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα φασολάκια και ανακατεύετε καλά και προσθέτετε τα κάσιους, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα και εάν θέλετε προσθέτετε προαιρετικά λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο.

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 7 λεπτά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανοσοθεραπεία μετά τη νεφρεκτομή αυξάνει την επιβίωση σε ασθενείς με καρκίνο νεφρού
Κ. Φουντουλάκης: Γιατί αυξήθηκε η κατάθλιψη στην Ελλάδα και διεθνώς
Τι συμβαίνει με το Relyvrio που "κόπηκε" η διάθεσή του στην Ελλάδα