Υλικά

50 γρ. ρύζι
150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά 
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο, κάρρυ ή πάπρικα
1/3 ζωμό λαχανικά.

Κόψτε το φιλέτο σε λουρίδες. Ψήστε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με πιπέρι, αλάτι και πάπρικα. Βγάλτε το από το τηγάνι. Ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ψήστε για 5 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό και βάλτε λίγο στο τηγάνι το κρέας. Σερβίρετε.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο