Υλικά

1 πακέτο λιγκουίνι
150 γρ. γαρίδες
250 γρ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο
Φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
Σκόρδο
Πιπέρι καγιέν
Βασιλικός
Πιπέρι
Αλεύρι
Λευκό κρασί
Γάλα
Παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βράζουμε και σουρώνουμε τα λιγκουίνι. Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο, το σκόρδο και τις γαρίδες. Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα, το λευκό κρασί και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 5 λεπτά.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το πιπέρι και τον βασιλικό. Σερβίρουμε τα λιγκουίνι και προσθέτουμε από επάνω τη σάλτσα με το κοτόπουλο και τις γαρίδες.

'Το πρόβλημα με το ιταλικό φαγητό είναι πως μετά από πέντε - έξι μέρες ξαναπεινάς..'
George Miller.

Πηγές: www.nutrimed.gr