Υλικά

  • 20 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  • 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο με λίγο αλάτι
  • ½ φλυτζάνι λάδι
  • 1/4 φλυτζανιού ξύδι

Προετοιμασία
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ και καθαρίζουμε τις φλούδες και τα σπόρια.

Τις βάζουμε σε μπωλ και ρίχνουμε το σκόρδο, το ξύδι και το λάδι.

Αν δεν τις φάμε αμέσως τις διατηρούμε στο ψυγείο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Καρκίνος μαστού:  Πώς επιδρά στη σωματική και ψυχική ευεξία η σχέση της γυναίκας με τον σύντροφο
Μήπως τρώω πολύ γρήγορα;