Υλικά

  • ½ κιλό πατάτες
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/4 φλυτζάνι λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
  • 1 μαρούλι (κομμένο)
  • 1 πιπεριά κόκκινη (ψιλοκομμένη)
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 3-4 ντομάτες (κομμένες)
  • 100 γρ. Φέτα (κομμένη σε κομματάκια)
  • λίγες μαύρες ελιές
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Προετοιμασία
Βράζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια.

Όπως είναι ζεστές τις περιχύνουμε με την σάλτσα.

(Σάλτσα: Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το σκόρδο, αλάτι - πιπέρι, ρίγανη).

Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε ένα μπωλ τοποθετούμε το μαρούλι.

Ανακατεύουμε την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια με το μείγμα της πατάτας.

Τα ρίχνουμε πάνω στο μαρούλι και από πάνω την ντομάτα, τις ελιές και την φέτα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας