Υλικά

  • ½ κιλό ρεβύθια
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 φύλλα δάφνης, ρίγανη
  • ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Βάζουμε τα ρεβύθια σε χλιαρό νερό και τα αφήνουμε για 12 ώρες.

Στραγγίζουμε την άλλη μέρα και τα βάζουμε σε σκεύος με σκέπασμα.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα φύλλα δάφνης, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.

Βάζουμε λίγο νερό μόλις να τα σκεπάζει και τα τοποθετούμε στο φούρνο.

Στους 180ο για αρκετές ώρες (περίπου 5) ώστε να χυλώσουν καλά. Δεν ανακατεύουμε το φαγητό, παρά μόνον αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό.

Πρέπει να μείνουν με το ζουμάκι τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας