Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γαλέτα ή αντίστοιχο αλεύρι
  • λίγο άνηθο
  • λίγο μαϊντανό
  • σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Θρεπτική αξία (ανα μερίδα)

  • Σύνολο Θερμίδες 1863,4
  • Πρωτεΐνες 31
  • Λίπη 103,6
  • Υδατάνθρακες 221,9
  • Νάτριο (mg) 95,5

Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τόση φρυγανιά ή αλεύρι όσο χρειάζεται για να σφίξουν.

Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα κα τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι.

Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι.

Πηγές:
Με την συνεργασία του περιοδικού "Στους ρυθμούς της καρδιάς" του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας