Υλικά

  • 10 γαρίδες καθαρισμένες
  • 2 κλαδιά δεντρολίβανο
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 250 γραμ. πράσινες ταλιατέλες (σπανάκι)
  • ½ φλυτζάνι άσπρο κρασί
  • 2 ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Προετοιμασία
Βράζουμε τις ταλιατέλες.

Σε ανοικτή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι, χωρίς να καεί και στη συνέχεια τις γαρίδες.

Ρίχνουμε το κρασί, την ντομάτα, το ένα κλαδί δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι, το ξύδι, και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες ανακατεύοντας.

Διακοσμούμε με λίγα φύλλα από το άλλο κλαδί του δεντρολίβανου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επιζώντες από καρκίνο μαστού έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για δεύτερο καρκίνο [μελέτη]
Θα κινηθεί νομικά ο Γ. Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του - Επιρρίπτει ευθύνες σε γιατρούς
ECDC: Κρούσματα λιστερίωσης απο καπνιστό σολομό σε τρεις χώρες