Υλικά

  • ½ κιλό μύδια καθαρισμένα (ή γαρίδες μικρές)
  • 2 κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
  • 1/4 φλυτζ. Ελαιόλαδο
  • 1 καυτερή πιπεριά (ψιλοκομμένη)
  • 1/4 φλυτζανιού χυμός λεμονιού
  • 100 γραμμάρια φέτα
  • λίγο νερό (2 κουταλιές)
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη
  • μουστάρδα (1 κουταλάκι)

Προετοιμασία
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα μύδια.

Τα απλώνουμε σε πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί.

Βάζουμε το λάδι στη φωτιά με το νερό, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι, την μουστάρδα και την ρίγανη.

Οταν αρχίζει να βράζει ρίχνουμε μέσα και τα μύδια και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.

Αποσύρουμε από την φωτιά, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με τη φέτα και σερβίρουμε.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management