Υλικά

  • 1 ½ κιλό χταπόδι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδου (λιωμένες)
  • 4 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη, μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

Προετοιμασία
Πλένουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσει. Χωρίς νερό και σε σιγανή φωτιά.

Το τρυπάμε να δούμε εάν μαλάκωσε.

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιατέλα.

Μέσα σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το χταπόδι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
FAMAR: Νέες Επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Τι παραλήρημα ασθενών μετά από έμφραγμα επιδεινώνει την έκβασή τους
Nέος Κώδικας Φαρμακευτικής Δεοντολογίας