Υλικά

  • 1 μεγάλο κοτόπουλο (κομμένο σε κομμάτια)
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Σε ένα ταψί ή πυρέξ τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα οποία αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε με λεπτό στρώμα μουστάρδας.

Ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και το ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στους 200ο σε φούρνο προθερμασμένο για περίπου 1 ώρα.

Το κοτόπουλο πρέπει να ροδοκοκκινήσει.

Παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να ρίξουμε ½ φλυτζάνι νερό (όχι πολύ πρέπει να μείνει με το λαδάκι του).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο