Μερίδες συνταγής: 6

Συστατικά

1/3 κούπας ketchup με λιγότερη ζάχαρη
1/3 κούπας barbecue sauce
1/8 κούπας καστανή ζάχαρη
1/8 κούπας κόκκινο κρασί
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας Worcestershire sauce
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ κουταλιά γλυκού τριμμένο σκόρδο
850 γρ.

άλιπο φιλέτο μοσχαριού

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 συνταγής
Θερμίδες: 265 kcal
Πρωτεΐνη: 19,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 13,5 γρ.
Λίπος: 15 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,4 γρ.

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμείξτε την κέτσαπ, τη barbecue sauce, την καστανή ζάχαρη, το κόκκινο κρασί, τη μουστάρδα και τη Worcestershire sauce και κατόπιν προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Ψήστε το φιλέτο μοσχαριού σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 6-8 ώρες. Στη συνέχεια μεταφέρετε το μοσχάρι σε αντικολλητικό σκεύος και ρίξτε το μείγμα barbecue.

Αφήστε το στη φωτιά για λίγα λεπτά και αφαιρέστε το μοσχάρι με τη sauce του. Σερβίρετε με λίγο καστανό ρύζι ή ψητά λαχανικά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο