Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

250 γρ. σπαγγέτι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
50 γρ. φιλέτα αντζούγιας τεμαχισμένα
½ κούπα τρίμματα ψωμιού
½ κούπα φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
αλάτι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 433 kcal
Πρωτεΐνη: 14 γρ.
Υδατάνθρακες: 58 γρ.
Λίπος: 11,4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.

Οδηγίες

Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά μαγειρεμένα al dente. Σε αντικολλητικό σκεύος κάψτε το ελαιόλαδο και προσθέστε το σκόρδο και τις αντζούγιες σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά. Ρίξτε τα τρίμματα ψωμιού, το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και σβήστε τη φωτιά.

Αναμείξτε τα σπαγγέτι με τη σως και προσθέστε την παρμεζάνα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις