Μερίδες συνταγής: 8

Συστατικά

¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας bourbon
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/8 συνταγής
Θερμίδες: 240 kcal
Πρωτεΐνη: 30,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 4,2 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,1 γρ.

Οδηγίες

Ανεμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοπθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C και βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα