Μερίδες Συνταγής: 4

Συστατικά

1,5 kg τομάτες ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κούπες μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια
1 κούπα σέληνο-άνιθο
Αλάτι και πιπέρι μαύρο

Οδηγίες

Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί τις ντομάτες και από πάνω σκορπίστε το σκόρδο, το ξύδι και ζάχαρη. Ψήστε το για 25-35 λεπτά στους 375°F. Στη συνέχεια, σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε τα φασόλια και συνεχίστε για 2-3 λεπτά το ψήσιμο.

Σε αυτό το μίγμα ανακατέψτε και την ψημένη ντομάτα. Αφήστε το να βράσει για 10-15 λεπτά. Συγχρόνως προσθέτετε αλάτι και πιπέρι δοκιμάζοντας.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/4 συνταγής
Θερμίδες: 150 kcal
Πρωτεΐνη: 5 γρ.
Υδατάνθρακες: 16 γρ.
Λίπος: 9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3 γρ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας