Μερίδες Συνταγής: 6

Συστατικά

700 γρ. σολομός ωμός
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
5 φέτες λεμόνι
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας σκόνη κάρρυ
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 Συνταγής
Θερμίδες: 170 kcal
Πρωτεΐνη: 24 γρ.
Υδατάνθρακες: 2 γρ.
Λίπος: 7 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,6 γρ.

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 2000C. Τοποθετήστε το σολομό πάνω σε αλουμινόχαρτο. Πασπαλίστε το σολομό με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κάρρυ και άνηθο. Τοποθετήστε τις φέτες λεμονιού πάνω στο σολομό. Σκεπάστε το σολομό με ένα άλλο κομμάτι αλουμινόχαρτου.

Βάλτε τα κομμάτια αλουμινόχαρτου με το σολομό σε ένα ταψί. Αφήστε το σολομό για 20-30 λεπτά στο φούρνο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί θα αποτύχει ο προσωπικός γιατρός - Τα δομικά προβλήματα του ΕΣΥ
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος