Υλικά

  • ½ κιλό μέλι
  • ½ κιλό σουσάμι

Προετοιμασία
Βάζουμε το μέλι να βράσει σε κατσαρόλα.

Ρίχνουμε μέσα το σουσάμι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να κάνει φούσκες.

Έχουμε λαδώσει μια μαρμάρινη επιφάνεια και ρίχνουμε επάνω το μείγμα (πάχος 1-2 εκατοστά).

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Β. Παπαλιάγκας: Αλτσχάιμερ, γνωστική έκπτωση και το αναμενόμενο νέο φάρμακο
ΥΓΕΙΑ: Επιτυχημένη και σχεδόν αναίμακτη αρθροπλαστική ισχίου σε ασθενή με σοβαρή οικογενή αιμορραγική διάθεση
Συστάσεις του υπουργείου Υγείας για προστασία από τη σκόνη