Υλικά

  • 24 κομμάτια από διάφορα φρέσκα φρούτα
  • 250 γρ. κουβερτούρα
  • 50 γρ. αραβοσιτέλαιο

Προετοιμασία

Βάζουμε το αραβοσιτέλαιο σε ένα κατσαρολάκι.

Ρίχνουμε την σοκολάτα μέσα σε πολύ χαμηλή φωτιά και την λιώνουμε.

Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια των φρούτων και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν.

Όταν κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία