Υλικά για 8 μπολ

400 γρ. ψίχα ανανά
250 γρ. ψίχα πράσινο μήλο
250 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες
250 ml πράσινο τσάι
8 φύλλα μέντα
25 γρ. ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση

Στύβω στον αποχυμωτή τον ανανά, το πράσινο μήλο και τις φράουλες. Τον χυμό τον βάζω σε μια κατσαρόλα και τον βράζω για περίπου 10 λεπτά. Μόλις βράσει, τον σουρώνω σε ένα πολύ ψιλό σουρωτήρι και τον αφήνω να κρυώσει.

Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζω το τσάι μαζί με τα φύλλα μέντας. Μόλις πάρει βράση αφαιρώ τα φύλλα μέντας και προσθέτω τη ζελατίνη σκόνη. Ανακατεύω καλά με ένα σύρμα και μέσα στην κατσαρόλα προσθέτω τους χυμούς. Ανακατεύω και σερβίρω στα μπολ.

Μόλις το περιεχόμενο των μπολ έχει μισοκρυώσει μπορώ να τα τοποθετήσω στο ψυγείο. Μετά από 4 ώρες το ζελέ είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά

Ειδήσεις υγείας σήμερα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί θα αποτύχει ο προσωπικός γιατρός - Τα δομικά προβλήματα του ΕΣΥ
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος