Σχολικά είδη και τσάντες που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενούς της, προσέφερε η MetLife Alico στα παιδιά 5 φιλανθρωπικών οργανισμών και ιδρυμάτων, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Η αρχή έγινε με την Στέγη Ανηλίκων στις 11 Σεπτεμβρίου και ακολούθησε η γιορτή στον φιλανθρωπικό οργανισμό ‘Θεόφιλος’ στην οποία παραβρέθηκαν περισσότερα από 300 παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζει ο οργανισμός, καθώς και αρκετοί εθελοντές από την MetLife Alico, οι οποίοι ενίσχυσαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της εταιρείας.

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να παίξουν με τον Snoopy, να γευτούν νόστιμες λιχουδιές και να χορέψουν στους ρυθμούς της μουσικής.

Στην συνέχεια, μέλη της Ομάδας Εθελοντών της MetLife Alico επισκέφθηκαν το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα στον Πειραιά, ενώ ο κύκλος των επισκέψεων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας ολοκληρώθηκε με το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης.

Η δράση της MetLife Alico επεκτάθηκε παράλληλα και στη Θεσσαλονίκη, όπου εκπρόσωποι των τοπικών Κεντρικών Γραφείων Βορείου Ελλάδας της Εταιρίας επισκέφθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δωρίσουν και εκεί σε όλα τα παιδιά σχολικές τσάντες και σχολικά είδη.

Η MetLife Alico θα συνεχίσει να υποστηρίζει Κοινωφελή Ιδρύματα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, δεν σταματούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από το ενδιαφέρον όλων μας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;