Οι εργαζόμενοι της Lavipharm εκπροσώπησαν και τίμησαν επάξια για άλλη μια χρονιά την εταιρεία λαμβάνοντας μέρος στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλαν στην υλοποίηση ενός κοινωφελούς σκοπού, τη λειτουργία του Θεραπευτικού Γυμναστηρίου για την ανακούφιση των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις του Σωματείου MDA Ελλάς.

Οι «δρομείς» της εταιρείας δήλωσαν συμμετοχή στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων και νωρίς το πρωί της Κυριακής, της 10ης Νοεμβρίου, «έτρεξαν» στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, εθελοντικής συνείδησης και συναδελφικότητας. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον εργαζόμενο του εργοστασίου της Lavipharm κ. Πέτρο Σκόνδρα, ο οποίος διακρίθηκε τερματίζοντας 2ος στην κατηγορία του, στη διαδρομή των 5 χλμ.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κι ως «ενεργός πολίτης», η Lavipharm χρηματοδότησε τη συμμετοχή των εργαζομένων της που έλαβαν μέρος στον αγώνα. Παράλληλα, ο Σταθμός Αντισηψίας LAVISEPT στήθηκε για άλλη μια χρονιά στο περίπτερο του MDA Runner στους χώρους του Ζαππείου την ημέρα του αγώνα διαθέτοντας προϊόντα LAVISEPT για τη στιγμιαία, ήπια αντισηψία των χεριών των δρομέων αλλά και των επισκεπτών.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα