Η εταιρία προχώρησε στην παραπάνω δράση, θέλοντας να προσφέρει ζεστασιά στα παιδάκια του σχολείου, καθώς πλέον ακόμα και η θέρμανση είναι κάτι δύσκολο και πολλές φορές ακατόρθωτο στον σχολικό χώρο.

Σκοπός της δράσης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, είναι οι μικροί μαθητές να συνεχίσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων τους χωρίς να κρυώνουν, ενώ ταυτόχρονα οι δάσκαλοι να μπορούν να κάνουν το μάθημα τους σε πιο φιλικές για αυτούς συνθήκες, απερίσπαστοι από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το κρύο, αλλά και για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους μικρούς μαθητές.

Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2008 με χρήσιμα, καινοτόμα, ποιοτικά, ασφαλή και προσιτά για όλους προϊόντα, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Από την κάψουλα και τα τρόφιμα έως τη συσκευασία, όλα τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods είναι καινοτομίες, που καλύπτουν ευρύ φάσμα δράσεων, συμβάλλοντας στην καλύτερη υγεία του οργανισμού μας.

Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών. Στόχος της για το αύριο είναι να συνεχίσει να προσφέρει τα Best Sellers της φύσης και να ταυτιστεί με την υγιεινή διατροφή και την καλή υγεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το ποντάρισμα των traders στην ψυχεδελική αναγέννηση
Β. Παπαευαγγέλου: Παράλληλη αύξηση κρουσμάτων κοκκύτη και ιλαράς - Ο ρόλος του εμβολιασμού
CoViD: 4 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - 1 από γρίπη