Ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, ο Αυθεντικός, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου με περισσότερους από 35.000 δρομείς από όλο τον κόσμο να πλημμυρίζουν την πόλη που γέννησε την ιδέα του μεγάλου αυτού αθλήματος αντοχής και ψυχικού σθένους.

Ανάμεσα στους χιλιάδες σύγχρονους ημεροδρόμους του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα είναι και οι εργαζόμενοι της Lavipharm. 

Για 6η συνεχή χρονιά, θα συμμετέχουν δυναμικά με τη φανέλα του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Hellas. Οι «δρομείς» της Lavipharm έχουν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και νωρίς το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμοι, να στείλουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Παράλληλα, η Lavipharm προσφέρει σε όλους τους MDA Runners αντηλιακά προϊόντα Helioderm από την Castalia Laboratoires Dermatologiques.

Πέρσι, το MDA Hellas με τους εργαζομένους της Lavipharm, καθώς και εκατοντάδες άλλους που το στήριξαν, κατέλαβε την τρίτη θέση στην ομαδική βαθμολογία γενικής κατηγορίας του αγώνα 5 χιλιομέτρων.

Φέτος η Lavipharm, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τρέχει για την «πρωτιά σε ανθρωπιά» και στηρίζει το στόχο του MDA Hellas για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων για ενήλικες ασθενείς.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία
Ερευνητές στοχεύουν να θεραπεύσουν την οστεοαρθρίτιδα σε 5 χρόνια - Οι αρθρώσεις θα αυτοθεραπεύονται
Ερωτήματα χωρίς απάντηση για τις προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας