Τη στήριξη της Ένωσης μη κερδοσκοπικών οργανώσεων «Μαζί για το Παιδί», αποφάσισε φέτος η Bayer στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ). Η εταιρία έχει θέσει την ΕΚΕ τοπικά και παγκόσμια, ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα. Όραμα της Ένωσης είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.

Στην κατεύθυνση αυτή και με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο, η Bayer Hellas επισκέφθηκε τον Παιδικό σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», στο κέντρο της Αθήνας και χάρισε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα. Εθελοντές της Bayer Hellas ανταποκρίθηκαν με ανιδιοτέλεια στην πράξη αλληλεγγύης και μαζί με τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σταθμού και μοίρασαν δώρα, προσφέροντας, κυρίως στα παιδιά αλλά και στους ίδιους, ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.