Βράβευση για την ουσιαστική υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης απέσπασε η Novartis Hellas, στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Θεαγένειο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας και του χώρου της υγείας.

H Novartis Hellas στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση του Προγράμματος «Νοιάζομαι» του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους ανασφάλιστους συνανθρώπους μας που νοσούν.

Σκοπός δημιουργίας του Δικτύου είναι οι ανασφάλιστοι ογκολογικοί ασθενείς να μη στερηθούν τη θεραπεία τους. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το όραμα της διοίκησης του Θεαγένειου νοσοκομείου, για ένα σύστημα που θα άρει τα εμπόδια πρόσβασης των ανασφάλιστων ασθενών στο σύστημα υγείας.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρίας σε σχετική ανακοίνωση, η στρατηγική της Νovartis διεθνώς εστιάζει στον άνθρωπο και στη βελτίωση τόσο του προσδόκιμου, όσο και της ποιότητας ζωής του. Παράλληλα, βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι να ανταποδίδει και να συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας