Σ’ αυτή την πράξη ευθύνης, βασικοί υποστηρικτές ήταν ο Όμιλος ΟΤΕ - COSMOTE και η Εταιρεία PFIZER Hellas.

Εκπρόσωποι της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», ευχαρίστησαν τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE και τη PFIZER Hellas για την ευγενική συμμετοχή και αρωγή τους στη δωρεά των ιατρικών μηχανημάτων.

Τον Όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE εκπροσώπησε η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας κυρία Ντέπη Τζιμέα, και την PFIZER Hellas , ο κύριος Ν. Χατζηνικολάου, Διευθυντής Τμήματος Ογκολογίας. Παρόντες στην εκδήλωση εκ μέρους του Νοσοκομείου, ο Διοικητής κ. Ε. Παπασάββας, η Πρόεδρος κα Μ. Φραγκάκη, η Υποδιοικήτρια κα Μ. Οικονόμου, η συντονίστρια και διευθύντρια του Β.Π.Π.Κ. Καθηγήτρια κα Μ. Τσολιά, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γ. Παπαδάτος και η Διευθύντρια της Μονάδας Νεογνών Εντατικολόγος - Νεογνολόγος κα Α. Νίκα.

Οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν για την σημαντική προσφορά κι εξήγησαν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός στις Μονάδες, ενώ η Πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» κυρία Γιολάντα Βλάχου αφού ευχαρίστησε τους βασικούς υποστηρικτές και τους απένειμε ειδική αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους, επεσήμανε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας σήμερα, καθώς βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα άλλη μια προσπάθεια της Ανοικτής Αγκαλιάς με σκοπό πάντα να συμβάλλουμε στη βελτίωση της περίθαλψης των νοσηλευόμενων παιδιών στα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας, αλλά ιδιαίτερα στους βασικούς υποστηρικτές που πιστεύουν στο όραμά μας και είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι μας».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο