Η Ευρωκλινική Παίδων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, εξακολουθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει έμπρακτα το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με τη συνεισφορά της αυτή, η Ευρωκλινική Παίδων βοήθησε έμπρακτα το «Τμήμα Στήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας», που υποστηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε 13 παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στην Ευρωκλινική Παίδων, όπου το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό της προσωπικό προσέφερε τις υπηρεσίες του με ευαισθησία και αγάπη.

«Έχοντας ως αξία να διατηρήσουμε σταθερό τον ανθρωπιστικό μας χαρακτήρα, αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη», είπε ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Πέτρος Λούκας. Και συνεχίζει: «Για εμάς το να προσφέρουμε στήριξη, ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελο στα παιδιά αποτελεί καθημερινή μας πρόκληση».

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα, οι πρωτοβουλίες στήριξης σε οικονομικό και κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο, αποτελούν βασικό μέλημά μας ιδίως όταν πρόκειται για τα παιδιά», όπως τονίζει ο Δ/νων σύμβουλος κ. Αντώνης Βουκλαρής.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επικίνδυνη σχέση CoViD με λιπώδη νόσο του ήπατος μεταβολικής αιτιολογίας [ελληνική μελέτη]
Γερμανία: Σύσταση για εξαίρεση από την τιμωρία που αφορά πρόωρη διακοπή εγκυμοσύνης
Σωματείο εργαζομένων ΕΟΔΥ: Να μη γίνουν απολύσεις εργαζομένων με "μπλοκάκι"