Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα μουσική εκδήλωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών, συνεχίζοντας τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Με την καρδιά τους γεμάτη αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης και όχημα μερικές από τις πλέον αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού τραγουδιού, τα μέλη της Pfizer Hellas Band χάρισαν στις περίπου 400 έγκλειστες γυναίκες όλων των ηλικιών στιγμές μουσικής απόλαυσης, διαφορετικές από την τυπική τους καθημερινότητα.

Ο κ. Γιώργος Μακρής, Διευθυντής των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών, ευχαρίστησε τους εθελοντές της εταιρείας και τόνισε ότι «εκδηλώσεις πολιτισμού σαν και αυτή, που διοργανώθηκε απόψε από τους ανθρώπους της Pfizer Band, συμβάλλουν στις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τις ψυχαγωγικές δράσεις για τις γυναίκες του καταστήματος.»

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, η μουσική μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους. Με αυτή την αποστολή, “βαδίζουμε” τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας εισπράξει και οι ίδιοι πολλή αγάπη και αποδοχή. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και να διευρύνουμε τις δράσεις μας σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας.»

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν