Σε αντιπαράθεση έχουν έρθει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) για μία φερόμενη ως οφειλή του ΙΣΘ προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ. Δημήτρης Βαρνάβας (φωτό δεξιά) εγκαλεί τον πρόεδρο του ΙΣΘ κ. Δημήτρη Τσάμη (φωτό αριστερά) ότι οφείλει στον ΠΙΣ το ποσό των 230.379 ευρώ, το οποίο αφορά εισφορές των μελών του για τα έτη 2010 – 2013.

Ο κ. Βαρβάβας τονίζει ότι στην τελευταία γενική συνέλευση του ΠΙΣ διανεμήθηκε σε όλους τους εκλέκτορες λίστα με τα χρέη συγκεκριμένων ΙΙατρικών Συλλόγων, με τον ΙΣΘ να χτυπά κόκκινο.

“ Γιατί δεν λάβατε το λόγο να απαντήσετε και γιατί δεν στείλατε επιστολή για να εκθέσετε τις διαφωνίες σας;”, αναρωτιέται ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Απάντηση

Με απάντησή του, ο κ. Τσάμης τονίζει ότι ο ΙΣΘ αποδίδει αμέσως τις εισφορές που εισπράττει από τα μέλη του υπέρ του ΠΙΣ:

“Έχει, μάλιστα, ήδη καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του ΠΙΣ το σύνολο των εισπραχθέντων για το 2011 το 2012 και το 2013 και έχει αρχίσει να καταθέτει και τις συνδρομές του 2014 όπως έχει υποχρέωση”...

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς θα διατηρήσω τα κιλά μου μετά τη δίαιτα
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - ΕΔΕ στο νοσοκομείο "Αττικόν"
Κλιματισμός και νόσος λεγεωνάριων - Τι πρέπει να γνωρίζουμε [εγκύκλιος υπουργείου Υγείας]