Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (ΕΚΑΕ).

Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος, Χρήστος Βιρβίλης, αντιπρόεδρος Α’ (ημερήσιας νοσηλείας) Ιωάννης Καψαλάκης, αντιπρόεδρος Β’ (κλειστής νοσηλείας) Θεόδωρος Ταλάρης, γραμματέας Φώτης Παπαβασιλόπουλος, ταμίας Χρήστος Γεωργόπουλος, μέλη Περικλής Στοφόρος και Κωνσταντίνος Γεωργηεφένδης και αναπληρωματικό μέλος ο Αντώνιος Υάκινθος.

Οι παραπάνω εκπροσωπούν αντίστοιχα τα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΝΑΒΙΩΣΗ & ΕΥΕΞΙΑ.

Μετά τις αρχαιρεσίες, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΚΑΕ, κ. Χρήστος Βιρβίλης δήλωσε:
«Εκ μέρους του νέου διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν.
Προσωπικά θεωρώ μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη το γεγονός ότι αναλαμβάνω για δεύτερη φορά χρέη προέδρου στην Ένωση.
Προτεραιότητα του μοναδικού φορέα εκπροσώπησης των ΚΑΑ στην Ελλάδα που απαρτίζεται από 23 μέλη, αποτελεί η διευθέτηση βασικών ανοικτών ζητημάτων που αφορούν τα Κέντρα Αποκατάστασης και τη σχέση τους με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και η προάσπιση, μέσα από επιστημονική τεκμηρίωση, της αξίας που έχει η Αποκατάσταση για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα φάρμακα παρασκευάζονται για ασθενείς, όχι για αποθέματα
Θέλουμε να μας πει το DNA μας από τι μπορούμε να αρρωστήσουμε;
Πώς το ήπαρ βοηθά ορισμένους καρκινικούς όγκους να αντιστέκονται [μελέτη]