Η εταιρεία επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της, σε περίπτωση που συνεχισθεί η δυσφήμισή της.

Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λίνα Νικολοπούλου, έπειτα από τους ελέγχους που έγιναν την Πέμπτη στα γραφεία της εταιρείας της “Mindwork Business Solutions” από κλιμάκιο οργάνων της Οικονομικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε τυπικό έλεγχο των παραστατικών της στοιχείων σε σχέση με έργο ΕΣΠΑ του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει έπειτα από διεθνή διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο διαχειριστικός έλεγχος έδειξε ότι διαφημιστικές καμπάνιες οργανώθηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε το χρήμα να φτάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και εταιρείες, όπως της συζύγου της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σε σχετικό πόρισμα που διέρρευσε στα τέλη του 2015, αναφέρεται ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ "βάφτισε" επιδημικό λοιμώδες νόσημα τον καρκίνο, για να φτιάξει μια αντικαρκινική καμπάνια προϋπολογισμού1,6 εκατομμυρίου ευρώ, που τελικά ανέθεσε στην εταιρική σύμπραξη AGENDA Α.Ε. - Mindwork Business Solutions.

Στοιχεία

Αναφορικά με τον έλεγχο που έγινε στα γραφεία της εταιρείας της, η κ. Νικολοπούλου αναφέρει ότι παραδόθηκε στο ανώτερο κλιμάκιο ό,τι στοιχείο ζητήθηκε και πως η ίδια συνεργάσθηκε πλήρως με τους διενεργήσαντες τον έλεγχο.

Η εκπρόσωπος της “Mindwork Business Solutions” τονίζει ότι η δραστηριότητα της εταιρείας κινείται πάντοτε εντός των πλαισίων της απολύτου νομιμότητας.

Όλα τα παραστατικά στοιχεία αυτής – σημειώνει – τηρούνται στην έδρα της και είναι πρόσφορα σε οποιονδήποτε έλεγχο, ο οποίος όμως πρέπει να διεξάγεται επίσης εντός του πλαισίου της δικονομικής τάξεως και όχι με ταυτόχρονη και ενδεχομένως σκόπιμη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων.

Στόχος

Σύμφωνα με την κ. Νικολοπούλου, ο θόρυβος που προκλήθηκε είναι στοχευμένος και αδικαιολόγητος.

Διέρρευσαν, δε, την ψευδή πληροφορία περί διενέργειας ελέγχου, όχι στην έδρα της εταιρείας, αλλά, δήθεν στην οικία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του συζύγου της, κυρίου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ανέκαθεν αποτελεί και τον στόχο των κακόβουλων δημοσιευμάτων.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας τονίζει ότι οι πολιτικές σκοπιμότητες σε μια δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να κατασκευάσουν ενόχους:

“Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Για αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Θέλω να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτε εγώ προσωπικά, αλλά και η εταιρεία μου. Και βεβαίως δεν θα με κάμψουν οι επιθέσεις που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη σπίλωση του συζύγου μου και της οικογένειάς του. Να είναι βέβαιοι ότι θα αποτύχουν”!

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]