Μεγάλη ήταν η επικράτηση της παράταξης του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκου Θεοδοσιάδη στις εκλογές του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή των φαρμακοποιών την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Με ποσοστό 64,11% η παράταξη του κ. Θεοδοσιάδη καταλαμβάνει 6 έδρες στο 9μελές Διοικητικό συμβούλιο, αυξάνοντας το ποσοστό της παράταξης κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Από τις υπόλοιπες 3 έδρες, 2 καταλαμβάνει η ΚΙΝΕΦ και 1 ο ανεξάρτητος υποψήφιος.

Επίσης, η παράταξη του προέδρου του ΦΣΘ εκλέγει 8 σε σύνολο 12, αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο με ποσοστό 65,2%, ενώ 2 εκλέγει η ΚΙΝΕΦ και από 1 ο ανεξάρτητος υποψήφιος και η Αυτόνομη Παρέμβαση.

Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Θεοδοσιάδης δήλωσε: «Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκτίμησαν την πολύχρονη, συνεπή και αξιοπρεπή συνδικαλιστική παρουσία της παράταξης που έχω την τιμή να εκπροσωπώ. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη πορεία που με συντριπτικά ποσοστά επιδοκίμασαν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ την Κυριακή, λόγω αναβάθμισης του ΑΜΚΑ
Ο θάνατος της γιαγιάς επηρεάζει την υγεία έφηβων αγοριών έως και για 7 χρόνια
Δ. Παρασκευής: Τι δείχνει διεθνής μελέτη για την ασφάλεια των εμβολίων κατά της CoViD