Σημαντική νίκη πέτυχε η προσκείμενη στη ΝΔ στις αρχαιρεσίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, που έγιναν την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής (ΔΑΚΟΑ) έλαβε ποσοστό 55,8% και επτά έδρες στο 13μελές διοικητικό συμβούλιο.

Η Νέα Κίνηση Οδοντιάτρων έλαβε ποσοστό 13,18% και 2 έδρες, από μία έδρα έλαβαν η Ανεξάρτητη Οδοντιατρική Φωνή (6,29%), η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής (5,54%) και Προγραμματική Εναλλακτική Παρέμβαση Οδοντιάτρων (5,09%), ενώ δεν εξέλεξε έδρα η παράταξη Αντιστεκόμαστε (3,22%).

Η καταμέτρηση των ψήφων των υποψηφίων θα ξεκινήσει από την Πέμπτη.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΟΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής ανέφερε τα εξής:

“Με αίσθημα ευθύνης που πηγάζει από το αποτέλεσμα των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, οι οποίες προέκυψαν τις ημέρες των αρχαιρεσιών και τίμησαν τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων με την ψήφο τους.

Θα συνεχίσουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση και αναβάθμιση του ρόλου του οδοντιάτρου και την περαιτέρω ανάδειξη της οδοντιατρικής επιστήμης”.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η κλιματική αλλαγή απειλεί την υγεία του 70% των εργαζομένων παγκοσμίως
Nέα προσέγγιση για τον καρκίνο του ήπατος που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα
Ο ΕΟΔΥ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών 21 - 27 Απριλίου