Σε αντεπίθεση στον χώρο της Υγείας αναμένεται να περάσει το επόμενο διάστημα η ΝΔ.

Στόχος είναι να αποδομηθεί η σταυροφορία της κυβέρνησης για κάθαρση και κατασκευή εχθρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Καθημερινής”, η ΝΔ θα αναδείξει περαιτέρω το ερώτημα “γιατί αρνείται η κυβέρνηση τη διερεύνηση των πεπραγμένων στην Υγεία επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ;”.

Από την Πειραιώς επισημαίνεται πως η ΝΔ ψήφισε την εξεταστική για τα εξοπλιστικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε αμέσως την πρόταση για την εξεταστική για τις χορηγήσεις δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα, ο κ. Τσίπρας δεν αποδέχτηκε ούτε το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στα capital controls το καλοκαίρι του 2015.

Κάθαρση

Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν πως την ώρα που η κυβέρνηση καταρρέει δημοσκοπικά, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέθοδο, προκειμένου να αναστήσει το αφήγημα της “κάθαρσης”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Καθημερινής”, το επόμενο διάστημα θα αναληφθούν από τη ΝΔ σχετικές πρωτοβουλίες που αφορούν τον χώρο της Υγείας.

Σε αυτές, περιλαμβάνεται μηνυτήρια αναφορά για τις ευθύνες της μη τιμολόγησης των φαρμάκων επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά το Δημόσιο και να ευνοηθούν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Όλοι έχουμε Πνευμόνια! Πνευμονολόγο;
Γονίδια και αυτοανοσία
Ιταλία: η Mελόνι βάζει εμπόδια στις αμβλώσεις