Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ)  στα πλαίσια της αναβάθμισης και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη, προχώρησε στην αυτοματοποίηση της έκδοσης βεβαιώσεων μελών αλλά και γραμματίων είσπραξης ( απόδειξη πληρωμής συνδρομής). Έτσι από τις 18/4/2017 τα μέλη μπορούν να εκτυπώνουν την βεβαίωση μέλους, μετά την είσοδό τους στο πεδίο είσοδος μελών. Η έκδοση της βεβαίωσης γίνεται μόνον για τα μέλη που δεν οφείλουν καμία συνδρομή (δηλαδή να έχουν καταβάλει και το 2017).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της βεβαίωσης είναι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση (περί άσκησης του επαγγέλματος) που υπάρχει στο μητρώο. 

Σε αυτά τα μέλη που βρίσκονται σε ρύθμιση θα γίνονται όλα με την παλιά μέθοδο γιατί απαιτούνται πληροφορίες που δεν μπορεί να αντλήσει αυτόματα το σύστημα . Σε αυτές τις περιπτώσεις θα αποστέλλεται με email ή θα παραλαμβάνεται από τα γραφεία η βεβαίωση ή η απόδειξη. Όλα τα μέλη θα πρέπει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και κυρίως στοιχεία επικοινωνίας (έγκυρο email) από το μητρώο (site ΠΣΦ -είσοδος μελών).
 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η νόσος Αλτσχάιμερ εμφανίζεται στους περισσότερους ανθρώπους με σύνδρομο Down και εξελίσσεται ταχύτερα
Οι  βέλτιστοι τρόποι προσέγγισης, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των ασθενών
Πώς το ChatGPT μπορεί να εμποδίσει την πολυφαρμακία