Το Κέντρο Έρευνας ανθρωπίνων Συμπεριφορών (ΚΕΑΣ) με αφορμή την παγκόσμια Μέρα Οικογένειας (15 Μαΐου, ΟΗΕ) ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων με θέμα τη στήριξη και την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων.

Επί 18 χρόνια, το ΚΕΑΣ λειτουργεί με επιτυχία, ακολουθώντας επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές σε ζητήματα όπως ο εθισμός, σε οποιαδήποτε εκδήλωση του στην οικογένεια και στο άτομο, σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο. Επίσης εκπαιδεύει επαγγελματίες που επιθυμούν να απασχοληθούν στον χώρο της εξάρτησης.

Ο κύκλος των σεμιναρίων, που θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα εξετάσει τις δυναμικές των οικογενειακών σχέσεων και το πώς αυτές δοκιμάζονται όταν ένα ή περισσότερα μέλη της οικογένειας παρουσιάζουν προβλήματα εξάρτησης από ουσίες, ή καταστροφικές συμπεριφορές. Ένας ξεχωριστός κύκλος θα εστιάσει στις σχέσεις γονιών-εφήβων, με στόχο τη διευκόλυνση της διαχείρισης επιθετικών συμπεριφορών και αδιεξόδων στην επικοινωνία.

Για να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στα σεμινάρια του φθινοπώρου (καταληκτική ημερομηνΊα 15 Ιουνίου 2018), η για να ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ΚΕΑΣ, απευθύνεστε ή στο 210 9249225 ή στην ιστοσελίδα μας, www.kentro.org

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας