Τις  σημαντικές προοπτικές της χώρας μας στην  αγορά της Ασίας τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή έναρξης του  Ελληνοκινέζικου  Φαρμακευτικού Forum Ιπποκράτεια, την Παρασκευή  18 Μαΐου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε την ανάγκη ανάπτυξης διμερών οικονομικών σχέσεων με τις χώρες της Ασίας και ειδικά με την Κίνα και μίλησε για τη διεύρυνση των  συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών  στον ιατροφαρμακευτικό τομέα.

Επίσης ο πρόεδρος του ΙΣΑ αναφέρθηκε στον τουρισμό υγείας που αποτελεί έναν τομέα που  η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού, αφού διαθέτει σειρά από πλεονεκτήματα που το επιτρέπουν, όπως είναι  για παράδειγμα το συγκριτικά χαμηλό κόστος των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου επιστημονική επάρκεια και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού μαζί με τις σύγχρονες υποδομές υγείας», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Υπάρχουν στην πραγματικότητα λειτουργικοί αλκοολικοί;
Κάνναβη και θεραπευτικές τεχνικές στον χρόνιο πόνο - Το επόμενο βήμα
Ενίσχυση της Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας