Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού (Ε.Ε.Σ.) κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος συναντήθηκε, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, με τα μέλη της Επιτροπής Συμμόρφωσης & Διαμεσολάβησης (Compliance and Mediation Committee) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (Δ.Ο.Ε.Σ.), τα οποία επισκέφθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα.

Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής αποτελούνταν από τον Εισηγητή κ. Wolfgang Kopetzky (Ερυθρός Σταυρός Αυστρίας), τα μέλη κ.κ. Leili Khaleghi (Ερυθρά Ημισέληνος Ιράν) και Volkmar Schon (Ερυθρός Σταυρός Γερμανίας) και την κα Rudina Pema, από το Τμήμα Διοίκησης της Δ.Ο.Ε.Σ.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Ε.Ε.Σ. ήταν επίσης η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κ. Λίνα Κανάτα και η Προϊσταμένη του Γραφείου Διεθνών Προγραμμάτων, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Αγγελική Φανάκη.

Τα μέλη της Επιτροπής κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποίησαν συναντήσεις και με τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου και του Κ.Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γιατί ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη παράγοντες του υπουργείου Υγείας
Ανοσοθεραπεία μετά τη νεφρεκτομή αυξάνει την επιβίωση σε ασθενείς με καρκίνο νεφρού
Κ. Φουντουλάκης: Γιατί αυξήθηκε η κατάθλιψη στην Ελλάδα και διεθνώς