ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προειδοποιήσεις Φαρμάκων

Προβολή
  • Tο σκεύασμα ′Maxman Coffee′ περιέχει Tadalafil, χωρίς σχετική αναφορά - 17 Ιανουαρίου 2012
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν 'Maxman Coffee', διακινείται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων και περιέχει την φαρμακολογικά δραστική ουσία Tadalafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Προσοχή στο σκεύασμα ′VigRX′ - 17 Ιανουαρίου 2012
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν 'VigRX', κάψουλες για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, διακινείται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων και περιέχει τις φαρμακολογικά δραστικές ουσίες Sildenafil και Tadalafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Sildenafil στα σκευάσματα Street Overlord, Maxman και Man King - 17 Ιανουαρίου 2012
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα Street Overlord, κάψουλες, Maxman, δισκία και Man King, διακινούνται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων και περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.
  • Σιβουτραμίνη στα σκευάσματα ′Langli′ και ′Expelling Grease Slimming Abdomen′ - 17 Ιανουαρίου 2012
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα 'Langli' και 'Expelling Grease Slimming Abdomen', κάψουλες για απώλεια βάρους, περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία σιβουτραμίνη και την ανάλογή της BTS 54 505, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή τους.
  • Προσοχή στο προϊόν Fruit and vegetables lose weight - 30 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν Fruit and vegetables lose weight, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Προσοχή στα σκευάσματα AH-Free, Reflexit και Reflex-it - 30 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα AH-Free, Reflexit και Reflex-it, που διακινούνται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων, περιέχουν την φαρμακολογικά δραστική ουσία Tadalafil.
  • Προσοχή στο προϊόν ′100% Natural! Weight Loss Coffee′ - 30 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν '100% Natural! Weight Loss Coffee', που προωθείται ως φυσικό προϊόν για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Προσοχή στα σκευάσματα ′Viriya′ και ′Imbiza for Men′ - 30 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα 'Viriya' και 'Imbiza for Men', κάψουλες για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, προέλευσης Νότιας Αφρικής, διακινούνται χωρίς έγκριση των αρμόδιων φορέων.
  • Προσοχή στο προϊόν Stiff One Hard - 22 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών του Καναδά, το προϊόν Stiff One Hard περιέχει ουσία ανάλογη της φαρμακευτικής ουσίας SILDENAFIL είναι μη εγκεκριμένο και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.
  • Το φαρμακευτικό προϊόν UKRAIΝ δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση - 21 Δεκεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων αυστριακών αρχών, τo φαρμακευτικό προϊόν UKRAIΝ, amp. 5mg/5ml, που πωλείται κυρίως μέσω διαδικτύου, δεν κυκλοφορεί νόμιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Επικίνδυνα προϊόντα με sildenafil - 10 Νοεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα για την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας με την ονομασία 'King With Time Prolonged Afunction' και 'Hard Ten Days', περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.
  • Κυκλοφορεί πλαστό προϊόν ′RADIAN MASSAGE CREAM′ - 10 Νοεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των κυπριακών αρχών, διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορεί πλαστό προϊόν με την ονομασία 'RADIAN MASSAGE CREAM'.
  • Εφεδρίνη σε προϊόντα προέλευσης Ταϊβάν - 22 Σεπτεμβρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, τα προϊόντα SHI SHEN TANG, DING CHUAN TANG, SHEN MI TANG, XU MING TANG που διανέμονται στις ΗΠΑ βρέθηκαν να περιέχουν εφεδρίνη.
  • Βρέθηκαν ψυχοφάρμακα σε παρτίδες του NUROFEN PLUS στη Βρετανία - 29 Αυγούστου 2011
    Στη Βρετανία, παρτίδες του αναλγητικού NUROFEN PLUS βρέθηκαν να περιέχουν δισκία αντιψυχωσικού και αντιεπιληπτικού φαρμάκου.
  • Ουσία ανάλογη της sildenafil περιέχεται στα συμπληρώματα διατροφής LIBIDUS και LFW - 24 Αυγούστου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα LIBIDUS και LFW της εταιρείας Biogulf International, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής κυρίως μέσω διαδικτύου, περιέχουν φαρμακολογικά δραστική ουσία ανάλογη της sildenafil.
  • Συμπληρώματα διατροφής νοθευμένα με σιβουτραμίνη - 16 Αυγούστου 2011
    Τα συμπληρώματα διατροφής Slimforte Slimming caps, Slimforte Slimming Coffee και Meizitang Botanical Slimming Softgel, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.
  • Μη εγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος - 4 Αυγούστου 2011
    Τα προϊόντα ACAI BERRY ABC, HYGIA FIT, SPORT BURNER, HEALTH SLIMMING COFFEE, INSTANT SLIM, 3X SLIMMING POWER, LI DA DAIDAIHUA, BOTANICAL SLIMMING περιέχουν SIBUTRAMINE και μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη.
  • Το προϊόν Ripped Freak περιέχει υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης - 4 Αυγούστου 2011
    Το προϊόν Ripped Freak που διακινείται στην Ευρώπη από την εταιρεία Gymgrossisten Sweden μέσω διαδικτύου, περιέχει υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.
  • Νέοι περιορισμοί για τη λήψη νιμεσουλίδης - 6 Ιουλίου 2011
    Νέους περιορισμούς στη χρήση σκευασμάτων που περιέχουν τη δραστική ουσία νιμεσουλίδη επιβάλλει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.
  • Προσοχή στο προϊόν BELINE caps - 1 Ιουλίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας, το προϊόν BELINE caps, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.
  • Προσοχή στο FINASTERIDE για την τριχόπτωση - 30 Ιουνίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων αμερικανικών αρχών, τo προϊόν FINASTERIDE της εταιρείας Re Growth Llc, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο, περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του χρήστη.
  • ΕΟΦ: Ενημέρωση για νιμεσουλίδη, dexrazoxane, πιογλιταζόνη - 28 Ιουνίου 2011
    Σε ενημέρωση των ασθενών προχώρησε την Τρίτη ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), σχετικά με τα σκευάσματα που περιέχουν τις δραστικές ουσίες νιμεσουλίδη, dexrazoxane, πιογλιταζόνη, για τα οποία είχαν υπάρξει προειδοποιήσεις ασφάλειας.
  • Προσοχή στο συμπλήρωμα ARPFARM Body Slim & Control - 16 Ιουνίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo κινεζικής προέλευσης προϊόν ARPFARM Body Slim & Control, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τις ουσίες σιβουτραμίνη και φαινολοφθαλεΐνη χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Προσοχή στα σκευάσματα ESCIMAX-T, T-SENSE και SEXCELLENCE - 30 Μαΐου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα κινεζικής προέλευσης προϊόντα ESCIMAX-T, T-SENSE και SEXCELLENCE, περιέχουν φαρμακολογικά δραστικές ουσίες, χωρίς να αναγράφονται στην επισήμανσή τους.
  • Το σκεύασμα Svelte 30 περιέχει σιβουτραμίνη - 23 Μαΐου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν Svelte 30, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους, περιέχει τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του.
  • Το σκεύασμα AFRICA BLACK ANT περιέχει Sildenafil - 18 Μαΐου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το κινεζικής προέλευσης προϊόν AFRICA BLACK ANT (κόκκινη και μαύρη συσκευασία), που διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, περιέχει την φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.
  • Τα σκευάσματα Rock Hard Weekend και Pandora, περιέχουν Sildenafil - 17 Μαΐου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα Rock Hard Weekend και Pandora, τα οποία διακινούνται στις ΗΠΑ χωρίς την έγκριση του FDA, περιέχουν τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.
  • Συμπλήρωμα διατροφής με την ουσία Sildenafil - 3 Μαΐου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν StiffNights, το οποίο διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, περιέχει τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Sildenafil.
  • Συμπληρώματα διατροφής με σιβουτραμίνη - 18 Απριλίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα Li Da capsules (DAI DAI HIUA JIAO NANG) και FRUTA PLANTA/REDUCE WEIGHT, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.
  • VIALIPRO: Νοθευμένο με την ουσία sildenafil - 14 Απριλίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το προϊόν VIALIPRO, τo οποίο διατίθεται και στη χώρα μας χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με παράγωγο της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας sildenafil.
  • Νοθευμένο με σιβουτραμίνη το συμπλήρωμα διατροφής RELACLORE - 7 Ιανουαρίου 2011
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τo προϊόν RELACLORE, το οποίο διακινείται παράνομα ως συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται για απώλεια βάρους χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.
  • Νοθευμένο προϊόν FAT BURNER No.1 - 28 Δεκεμβρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το προϊόν FAT BURNER No. 1, το οποίο διακινείται πιθανώς και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με παράγωγα των ουσιών sildenafil και sibutramine.
  • Ανεπιθύμητες ενέργειες προϊόντων HERBAMAX και NORMAX - 28 Δεκεμβρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα POWER Tabs, POWER Strips και DESIRE των παραγωγών οίκων HERBAMAX και NORMAX, τα οποία διακινούνται πιθανώς και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου χωρίς να είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, είναι πιθανόν να προκαλούν την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών.
  • Νοθευμένο σκεύασμα DURAZEST - 28 Δεκεμβρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το προϊόν DURAZEST, το οποίο διακινείται πιθανώς και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με ουσία ανάλογη της sildenafil.
  • Υψηλή συγκέντρωση ψευδαργύρου σε συμπλήρωμα διατροφής - 21 Δεκεμβρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το προϊόν NATURE’s PLUS DIETARY SUPPLEMENT ZINC AMINO ACID CHELATE 50 mg περιέχει ψευδάργυρο σε συγκέντρωση υψηλότερη από τη μέγιστη επιτρεπόμενη.
  • Το Avastin χάνει στις ΗΠΑ την έγκριση για τον καρκίνο στο μαστό - 16 Δεκεμβρίου 2010
    Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι συνιστά να μη συνεχιστεί η έγκριση του Avastin για τον καρκίνο του μαστού.
  • Νοθευμένο προϊόν για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας - 13 Δεκεμβρίου 2010
    Παρτίδες του προϊόντος DURO EXTEND capsules, το οποίο διακινείται πιθανώς και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένες με την ουσία sulfoaidenafil.
  • Ανακαλείται πιπίλα - 13 Δεκεμβρίου 2010
    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. διαπίστωσε υπέρβαση ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες σε ψευδοθήλαστρο και ζήτησε την ανάκλησή της.
  • Σε ισχύ τα αντικαπνιστικά μέτρα - 29 Νοεμβρίου 2010
    Δεν θα ατονήσει ο αντικαπνιστικός νόμος, δήλωσε τη Δευτέρα ο αρμόδιος γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Δημόπουλος.
  • Νοθευμένα φυτικά προϊόντα για απώλεια βάρους - 26 Νοεμβρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι τα προϊόντα AMANA ACRE, ACAI BERRY SOFT GEL, TENGDA και SUPER SLIM-GREEN LEAN BODY CAPSULE, τα οποία διακινούνται παράνομα ως φυτικά προϊόντα που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη φαρμακολογικά δραστική ουσία σιβουτραμίνη.
  • Νοθευμένα προϊόντα για απώλεια βάρους - 10 Νοεμβρίου 2010
    Tα προϊόντα SURNABE ACAI BERRY COFFEE, MOTI ANGEL COFFEE και LEPTIN WEIGHT LOSS CHOCOLATE, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής που προορίζονται για απώλεια βάρους, είναι νοθευμένα με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη.
  • Νοθευμένα τα συμπληρώματα LIBIDOFORTE-SATIBO - 10 Νοεμβρίου 2010
    Τα προϊόντα LIBIDOFORTE και SATIBO, τα οποία διακινούνται παράνομα ως συμπληρώματα διατροφής, είναι νοθευμένα με την φαρμακολογικά δραστική ουσία sildenafil.
  • Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων προτείνει την αναστολή κυκλοφορίας του Octagam - 28 Σεπτεμβρίου 2010
    Tην αναστολή κυκλοφορίας του Octagam σε όλες τις Χώρες – Μέλη της Ε.Ε. προτείνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.
  • Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστά αναστολή της άδειας αντιδιαβητικών σκευασμάτων - 24 Σεπτεμβρίου 2010
    Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνέστησε σήμερα την αναστολή των αδειών κυκλοφορίας των αντιδιαβητικών φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν ροσιγλιταζόνη, Avandia, Avandamet και Avaglim.
  • Νοθευμένα συμπληρώματα διατροφής - 15 Σεπτεμβρίου 2010
    Διακινούνται συμπληρώματα διατροφής χωρίς να είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ, νοθευμένα με τη φαρμακολογικά δραστική ουσία sildenafil.
  • Έρευνα συνδέει το Voltaren με το εγκεφαλικό επεισόδιο - 14 Σεπτεμβρίου 2010
    Αυστραλοί επιστήμονες ζητούν την απαγόρευση κυκλοφορίας του αναλγητικού Voltaren, στην Αυστραλία, καθώς νέα έρευνα το συνδέει με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου ακόμα και σε υγιείς.
  • Προσοχή στα αυτοδιαγνωστικά τεστ AIDS - 30 Αυγούστου 2010
    Επικίνδυνα μπορεί να είναι τα αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον ιό του AIDS, τα οποία διακινούνται μέσω Διαδικτύου.
  • Συμπληρώματα με δραστικές ουσίες - 23 Αυγούστου 2010
    Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά η διοίκηση του ΕΟΦ, έπειτα από τον εντοπισμό συμπληρωμάτων διατροφής με φαρμακευτικές ουσίες.
  • Ε.Ο.Φ: Προσοχή σε σκευάσματα με ακατάλληλες ουσίες - 16 Αυγούστου 2010
    Ο Ε.Ο.Φ εφιστά την προσοχή για σκευάσματα που πιθανώς διακινούνται μέσω διαδικτύου και περιέχουν ακατάλληλες ουσίες.
  • Μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής - 16 Αυγούστου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε η διάθεση μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Επανεξετάζονται αντιδιαβητικά φάρμακα - 12 Ιουλίου 2010
    Σε επανεξέταση αντιδιαβητικών φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν την ουσία ροσιγλιταζόνη, προχωρεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.
  • Νοθευμένα σκευάσματα τα 'Herbal Diet Natural' και 'Po Chai Pills' - 29 Απριλίου 2010
    Τα προϊόντα 'Herbal Diet Natural' και 'Po Chai Pills' δεν είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ και είναι νοθευμένα, μεταξύ άλλων, με τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη ή/και παράγωγα αυτής.
  • Ανακαλείται το σκεύασμα NIACLOP FC - 26 Μαρτίου 2010
    Ο ΕΟΦ εξέδωσε απόφαση ανάκλησης του προϊόντος NIACLOP FC tabs 75 mg/tab το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την εταιρεία ΝΕΙΑΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ.
  • Προσοχή στο σκεύασμα Metabolite Adelgazante - 16 Μαρτίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, διακινείται μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένο και ενδεχομένως πλαστό προϊόν με το όνομα METABOLITE ADELGAZANTE.
  • Διακόπτεται προληπτικά η διάθεση της Corega Ultra - 18 Φεβρουαρίου 2010
    Η GSK ενημερώνει τους καταναλωτές για τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία από τη μακροχρόνια χρήση υπερβολικών ποσοτήτων της στερεωτικής κρέμας οδοντοστοιχιών Corega Ultra.
  • Προειδοποίηση του Ε.Ο.Φ για το σκεύασμα DORIAN YATES Ultimate NOX PUMP FormulaTM - 11 Φεβρουαρίου 2010
    Ο Ε.Ο.Φ. ενημερώνει τους Έλληνες καταναλωτές να σταματήσουν άμεσα τη χρήση του προϊόντος με την εμπορική ονομασία DORIAN YATES Ultimate NOX PUMP FormulaTM.
  • Εθελοντική ανάκληση συμπληρωμάτων διατροφής - 1 Φεβρουαρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι η εταιρία ‘Bodybuilding.com LCC’ (ΗΠΑ) προέβη σε εθελοντική ανάκληση 65 συμπληρωμάτων διατροφής.
  • Διακινείται στο διαδίκτυο πλαστό σκεύασμα ALLI - 28 Ιανουαρίου 2010
    Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε διακίνηση, μέσω διαδικτύου, πλαστού φαρμάκου ALLI περιεκτικότητας 60 mg.
  • Αποσύρεται σκεύασμα για το αδυνάτισμα - 22 Ιανουαρίου 2010
    Επίκειται η απόσυρση από όλες τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φαρμάκου για την απώλεια σωματικού βάρους που συσχετίστηκε με αυξημένα καρδιαγγειακά συμβάματα.
  • Νοθευμένο το σκεύασμα Rock Hard Weekend - 14 Ιανουαρίου 2010
    Το προϊόν ROCK HARD WEEKEND, το οποίο διακινείται και στην Ελλάδα χωρίς να είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, είναι νοθευμένο με την ουσία sulfoaidenafil.
Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Μύθοι και αλήθειες για την απώλεια βάρουςΜύθοι και αλήθειες για την απώλεια βάρους

Η αυστηρή δίαιτα επιταχύνει το μεταβολισμό; Λύνουμε τις απορίες σας για το χάσιμο κιλών.... Περισσότερα »

Oφέλη του αυγού στην υγείαOφέλη του αυγού στην υγεία

Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, σελήνιο, φώσφορο, χολίνη, βιταμίνη Β12 και αντιοξειδωτικά. Πού μας ωφελούν.... Περισσότερα »

Άσκηση με βάρη: Διατροφή για αθλούμενους με διαβήτηΆσκηση με βάρη: Διατροφή για αθλούμενους με διαβήτη

Οσοι γυμνάζονται και έχουν διαβήτη αντιμετωπίζουν μια σειρά από διαιτητικές προκλήσεις και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μερικές αλλαγές στη διατροφή τους.... Περισσότερα »

5 αποτελεσματικές σπιτικές λύσεις για τους άστατους κύκλους περιόδου5 αποτελεσματικές σπιτικές λύσεις για τους άστατους κύκλους περιόδου

Ποια φρούτα μπορούν να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση του κύκλου. Τι γίνεται με το άγχος.... Περισσότερα »

Video - Όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη στρατηγικών μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα

Λαμβάνοντας υπόψιν τη μεγάλη επίπτωση του καπνίσματος στην δημόσια υγεία αλλά και το γεγονός ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως θα συνεχίζουν να καπνίζουν έως το 2025, ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

taxes_health_benefits
Οι φόροι και οι εισφορές που πληρώνετε, σάς επιστρέφονται επαρκώς με παροχές στην Υγεία;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
Η υπογονιμότητα πέρα απ’ το θέμα «παιδί» , μπορεί να απειλήσει και τη σχέση του ζευγαριού. Καταλάβετε τον κίνδυνο και ενεργήστε πριν είναι αργά.
Υπάρχουν φορές νιώθουμε σαν να μην έχουμε κοιμηθεί. Μπορεί να πάσχουμε από κάποια διαταραχή ύπνου, όμως, υπάρχουν και κάποιες συνήθειες που πρέπει να κόψουμε αν θέλουμε να ξυπνάμε ξεκούραστοι.
Για να κλέψετε τις εντυπώσεις μ’ ένα απλό παρεό, δείτε πώς μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μπλούζα ή ακόμα και σε φόρεμα.
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης