Είσοδος Μελών
Προβολή

ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

Το Κοινωνικό Έργο του Ε.Κ.Π.Α.: 180 χρόνια προσφοράςΤο Κοινωνικό Έργο του Ε.Κ.Π.Α.: 180 χρόνια προσφοράς

24 Φεβρουαρίου 2017

Το ευρύτερο κοινωνικό έργο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάσθηκε χθες σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Ιδρύματος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης αυτή τη χρονιά 180 ετών από την ίδρυσή του.

Σύσκεψη για θέματα στον τομέα του ελαιολάδουΣύσκεψη για θέματα στον τομέα του ελαιολάδου

24 Φεβρουαρίου 2017

Συσκεψη στον ΕΦΕΤ για το ελαιόλαδο

Συμμετοχή της Alzheimer Hellas στον 12ο Διεθνή ΜαραθώνιοΣυμμετοχή της Alzheimer Hellas στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο

24 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas) θα συμμετάσχει στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ".

Έρευνα τιμών ΣαρακοστιανώνΈρευνα τιμών Σαρακοστιανών

23 Φεβρουαρίου 2017

Συμβουλές και ενημέρωση από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (Κ.Ε.Π.Κ.Α) για την προσοχή που πρέπει να επιδείξουμε στο Σαρακοστιανό τραπέζι.

2ο Συνέδριο καρδιαγγειακής απεικόνισης στην κλινική πράξη2ο Συνέδριο καρδιαγγειακής απεικόνισης στην κλινική πράξη

23 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιείται στο Χίλτον 4-5/6/2017 το 2ο συνέδριο καρδιαγγειακής απεικόνισης στην κλινική πράξη.

Προβολή

Περισσότερα

White Leaf®, η επόμενη κίνησή σου. Το νέο ελληνικό brand χαρτικών προσωπικής υγιεινήςWhite Leaf®, η επόμενη κίνησή σου. Το νέο ελληνικό brand χαρτικών προσωπικής υγιεινής

23 Φεβρουαρίου 2017

Mία ολοκληρωμένη οικογένεια χαρτικών έρχεται να την γνωρίσεις. Ιδιαίτερο design, εξαιρετική ποιότητα και χρηστικότητα.

Συναυλία της Pfizer Hellas Band για τους ηλικιωμένουςΣυναυλία της Pfizer Hellas Band για τους ηλικιωμένους

23 Φεβρουαρίου 2017

Η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas βρέθηκε κοντά στους ηλικιωμένους.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας διοργανώνει διαλέξεις για ζητήματα Δημόσιας ΥγείαςΤο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας διοργανώνει διαλέξεις για ζητήματα Δημόσιας Υγείας

22 Φεβρουαρίου 2017

Το νεοσύστατο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος υπό την διεύθυνση του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, διοργανώνει μία σειρά διαλέξεων σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της ΣαρακοστήςΕνημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

22 Φεβρουαρίου 2017

Οι παραδοσιακές διατροφικές μας συνήθειες, κατά την περίοδο της μεγάλης Τεσσαρακοστής, μας οδηγούν στην αγορά και κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα.

Ημερίδα 'Οι διανοητικές αιτίες των φυσικών ασθενειών'Ημερίδα 'Οι διανοητικές αιτίες των φυσικών ασθενειών'

22 Φεβρουαρίου 2017

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία καλπάζει και η ιατρική μας εκπλήσσει συχνά με τις επιστημονικές της κατακτήσεις. Ωστόσο, οι ασθένειες μοιάζει να επιμένουν πεισματικά, τυραννικά κάποιες φορές, λες και κάποιοι αθέατοι παράγοντες εμποδίζουν την ίαση. Αυτούς τους αθέατους παράγοντες επιχειρούμε να εντοπίσουμε στην ημερίδα που οργανώνει ο χώρος λόγου, τέχνης και πολιτισμού ΝΕΦΕΛΗ.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του Διπλωματικού Συμβουλίου των Ηνωμένων ΕθνώνΌμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του Διπλωματικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών

21 Φεβρουαρίου 2017

Tο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, σε αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τους και πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, εντάχθηκαν και το 2017 στη λίστα με τα Preferred Partner Hospitals από το Διπλωματικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών.

Νέο φάρμακο για την αιμορροφιλίαΝέο φάρμακο για την αιμορροφιλία

21 Φεβρουαρίου 2017

Εγκρίθηκε νέο φάρμακο για την αιμορροφιλία, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου EAHAD (European Association of Hemophilia and Allied Disorders) δεδομένα για το νέο φάρμακό της Afstyla (Άφστιλα) στη θεραπεία ασθενών με αιμορροφιλία Α.

Προσοχή στα Σαρακοστιανά εδέσματα Προσοχή στα Σαρακοστιανά εδέσματα

21 Φεβρουαρίου 2017

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ενημερώνει τους Καταναλωτές για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και τα τρόφιμα που καταναλώνουμε όλη τη Σαρακοστή.

Διεπιστημονική προσέγγιση σε Ψυχιατροδικαστικά θέματα που αφορούν τη νοσηλεία ασθενών με ψυχικό νόσημαΔιεπιστημονική προσέγγιση σε Ψυχιατροδικαστικά θέματα που αφορούν τη νοσηλεία ασθενών με ψυχικό νόσημα

21 Φεβρουαρίου 2017

H Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, προσκαλεί στην Επιστημονική Συνάντηση που διοργανώνει ο Τομέας Ψυχικής Υγείας της ΕΝΕ με θέμα: "Διεπιστημονική προσέγγιση σε Ψυχιατροδικαστικά θέματα που αφορούν τη νοσηλεία ασθενών με ψυχικό νόσημα", που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2017 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ".

8η Διημερίδα και Εκθεση για Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας8η Διημερίδα και Εκθεση για Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας

21 Φεβρουαρίου 2017

Με κεντρικό μήνυμα "Μαζί Αναδεικνύουμε τη Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας" πραγματοποιήθηκε η 8η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ στις 18 & 19 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Ιστότοπος για τον Καρκίνο του ΠροστάτηΙστότοπος για τον Καρκίνο του Προστάτη

20 Φεβρουαρίου 2017

Νέος ιστότοπος για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη από την TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. με την συνεργασία της Ελληνικής Ουρολογικής εταιρείας.

Δράση αναδάσωσης στην ΘεσσαλονίκηΔράση αναδάσωσης στην Θεσσαλονίκη

20 Φεβρουαρίου 2017

Αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί σε δασική έκταση του Δήμου Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για γονείς από τον Ε.Ε.Σ.Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για γονείς από τον Ε.Ε.Σ.

20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός Αθηνών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησε δωρεάν βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται σε νέους γονείς με στόχο την προαγωγή υγείας σε βρέφη και παιδιά.

Πρόγραμμα ενίσχυσης ευάλωτων ελληνικών νοικοκυριώνΠρόγραμμα ενίσχυσης ευάλωτων ελληνικών νοικοκυριών

20 Φεβρουαρίου 2017

Το πρόγραμμα είναι για την αντιμετώπιση του χειμώνα μέσω χρεωστικών καρτών απο τον ΕΕΣ.

Διευκρινήσεις από τον ΕΦΕΤΔιευκρινήσεις από τον ΕΦΕΤ

17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ε.Φ.Ε.Τ, με αίσθημα ευθύνης προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις τροφίμων και σε σχέση με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα ελεγκτών του και το κύρος του, αναφέρει.

1ο Επιστημονικό συνέδριο Φαρμακευτικής φροντίδας1ο Επιστημονικό συνέδριο Φαρμακευτικής φροντίδας

16 Φεβρουαρίου 2017

Στόχος του συνεδρίου είναι η επιμόρφωση των ιατρών και των φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Επικοινωνίας της Υγείας και Φαρμακευτικής Φροντίδας Το διοργανώνει η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) το Σάββατο 18 και τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Πολυφωνίες - Μουσικές Εκδηλώσεις Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Πολυφωνίες - Μουσικές Εκδηλώσεις Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

16 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία με τους Αργύρη Μπακιρτζή και String Theory Ensemble.

Σεμινάρια από την Ενωση Νοσηλευτών ΕλλάδοςΣεμινάρια από την Ενωση Νοσηλευτών Ελλάδος

15 Φεβρουαρίου 2017

Σειρά σεμιναρίων με θέμα "Βασική Υποστήριξη της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή". Τα σεμινάρια είναι διάρκειας περίπου 6 ωρών και είναι πιστοποιημένα από το European Resuscitation Council (ERC).

Εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη την μάστιγα του 21ου αιώναΕκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη την μάστιγα του 21ου αιώνα

14 Φεβρουαρίου 2017

Η Μ.Κ.Ο. "Με Οδηγό το Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου Αττικής, διοργανώνουν Κεντρική Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης & Πρόληψης για το Σακχαρώδη Διαβήτη, με θέμα: Σακχαρώδης Διαβήτης – η Μάστιγα του 21ου αιώνα.

Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

14 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη ευρωπαϊκού e-learning Προγράμματος Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος προστάτηΔωρεάν προληπτικός έλεγχος προστάτη

14 Φεβρουαρίου 2017

Προληπτικό έλεγχο του προστάτη, για άνδρες άνω των 50 ετών, προσφέρει το θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης, από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 24 του μήνα.

Τηλεαποκατάσταση από το Κέντρο Παιδιού και ΕφήβουΤηλεαποκατάσταση από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

13 Φεβρουαρίου 2017

Η Αστική Μη Κερδοσκοπικής Εταιρεία, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου υλοποιεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα εξ αποστάσεως  θεραπείας για παιδιά/εφήβους που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές λόγου - ομιλίας - επικοινωνίας ή  αναπτυξιακές - συναισθηματικές διαταραχές.

Παιδοορθοπαιδικός ελέγχος σπονδυλικής στήλης για μαθητέςΠαιδοορθοπαιδικός ελέγχος σπονδυλικής στήλης για μαθητές

13 Φεβρουαρίου 2017

Ειδική παιδοορθοπαιδική κλινική εκτίμηση σπονδυλικής στήλης για μαθητές σε μειωμένη τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, στο πλαίσιο του "Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης" του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Γιορτή εθελοντισμού και αιμοδοσίας στη Στέγη!Γιορτή εθελοντισμού και αιμοδοσίας στη Στέγη!

13 Φεβρουαρίου 2017

Θέλετε να δώσετε αίμα και να ευαισθητοποιήσετε τα παιδιά σας ως προς τον εθελοντισμό;

Η Ευρωκλινική Παίδων σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της ΑθήναςΗ Ευρωκλινική Παίδων σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας

13 Φεβρουαρίου 2017

Η Ευρωκλινική Παίδων μεταφέρθηκε και λειτουργεί από σήμερα, σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας, αποτελώντας μία πλήρη παιδιατρική ιδιωτική κλινική στο κέντρο της πόλης, πάντα με επίκεντρο το παιδί.

Βράβευση Πατούλη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ΑθηνώνΒράβευση Πατούλη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

13 Φεβρουαρίου 2017

O Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης βραβεύθηκε για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η οποία ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό.

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Νέο Ιατρείο διαταραχών ούρησης Παίδων - ΕφήβωνΠαίδων ΜΗΤΕΡΑ: Νέο Ιατρείο διαταραχών ούρησης Παίδων - Εφήβων

13 Φεβρουαρίου 2017

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, με στόχο την ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση των διαταραχών ούρησης, εγκαινιάζει τη λειτουργία εξειδικευμένου Ιατρείου για παιδιά κι εφήβους.

Η Μαίρη κι ένα Λευκό ΜπιζέλιΗ Μαίρη κι ένα Λευκό Μπιζέλι

13 Φεβρουαρίου 2017

Πώς η δύναμη, το θαύμα και η αγάπη της καρδιάς της μικρής Μαίρης μπορούν να την οδηγήσουν στη βαθύτερη κατανόηση της ζωής και των προκλήσεών της;

Για να μην πληρώσεις τον βήχα ακριβά, Lanes PropolCare και… Βήχα; Είχα!Για να μην πληρώσεις τον βήχα ακριβά, Lanes PropolCare και… Βήχα; Είχα!

10 Φεβρουαρίου 2017

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και όλο και περισσότεροι γύρω μας πλήττονται από το κοινό κρυολόγημα. Κάποιοι καταφέρνουν να το ξεπεράσουν γρήγορα, μέσα σε 2-3 ημέρες, άλλοι όμως ταλαιπωρούνται απ’ αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και δύο ολόκληρες εβδομάδες.

3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία

10 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος (ΕEΜΓΕ) διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11-12- Φεβρουαρίου 2017.

Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας από την ApolloΨηφιακό Βιβλιάριο Υγείας από την Apollo

9 Φεβρουαρίου 2017

Στα διαγνωστικά κέντρα αλλά και στις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας στοχεύει η εταιρεία Αpollo που λανσάρισε το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας. Καινοτομία που αποτελεί φυσική απόρροια αφενός των Διεθνών Εξελίξεων στην Ψηφιακή Υγεία (e-heath), και αφετέρου των σύγχρονων αναγκών τόσο των Ιατρών όσο και των Ασθενών.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής ΟμάδαςΌμιλος ΥΓΕΙΑ: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

9 Φεβρουαρίου 2017

Για τη συνεχή στήριξή του στα μέλη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία βραβεύθηκε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης της Παραολυμπιακής Ομάδας Ρίο 2016.

Παγκόσμιο Συνέδριο Επιστημονικών Αντιπαραθέσεων στη ΝευρολογίαΠαγκόσμιο Συνέδριο Επιστημονικών Αντιπαραθέσεων στη Νευρολογία

9 Φεβρουαρίου 2017

Το 11th World Congress on Controversies in Neurology (CONy) - φιλοξενείται στην Αθήνα στις 23-26 Μαρτίου 2017.

Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στη 10η Διεθνή Έκθεση "ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017"Συμμετοχή του Ε.Φ.Ε.Τ. στη 10η Διεθνή Έκθεση "ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ 2017"

9 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. έλαβε μέρος στοχεύοντας στην ενημέρωση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

2ο Συνέδριο Health Technology Assessment (ΗΤΑ)2ο Συνέδριο Health Technology Assessment (ΗΤΑ)

9 Φεβρουαρίου 2017

Koρυφαίοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές συναντήθηκαν Τρίτη 7/2 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με αφορμή το 2ο Συνέδριο Αξιολόγησης Ιατρικής Τεχνολογίας (Health Technology Assessment - HTA) με θέμα: Οικοδόμηση Εμπιστοσύνης και Προσδιορισμός των Εθνικών Φραγμών

Σύγχρονες και αναδυόμενες προκλήσεις της ασφάλειας τροφίμων ζωικής προέλευσηςΣύγχρονες και αναδυόμενες προκλήσεις της ασφάλειας τροφίμων ζωικής προέλευσης

8 Φεβρουαρίου 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 η ημερίδα του ΕΦΕΤ με τίτλο "Σύγχρονες και αναδυόμενες προκλήσεις της ασφάλειας τροφίμων ζωικής προέλευσης".

5 λόγοι για να ασφαλίσω την Υγεία μου5 λόγοι για να ασφαλίσω την Υγεία μου

8 Φεβρουαρίου 2017

Έχετε επισκεφθεί πρόσφατα ένα δημόσιο νοσοκομείο ή τα ιατρεία του ΙΚΑ; Σίγουρα η εικόνα που αντικρίσατε ήταν απογοητευτική. Ταλαιπωρία, ουρές, απεργίες, έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, χάος… Δυστυχώς το κρατικό σύστημα τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει όλους να αγανακτήσουμε λίγο ή πολύ.

Μείωση του άγχους με καινοτόμο εφαρμογή για κινητά!Μείωση του άγχους με καινοτόμο εφαρμογή για κινητά!

8 Φεβρουαρίου 2017

Η ψυχική υγεία, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές προσεγγίσεις, είναι απαραίτητος παράγοντας προάσπισης της υγείας μας.

Δωρεάν ομιλία για γονείς παιδιών με ΔΑΦΔωρεάν ομιλία για γονείς παιδιών με ΔΑΦ

8 Φεβρουαρίου 2017

Οι γονείς των παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος μπορούν να γίνουν σημαντικοί συν-θεραπευτές. Παρουσίαση προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Συνάντηση της βουλευτή, Μερόπης Τζούφη, με την Ένωση Γονέων & Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο RETT Συνάντηση της βουλευτή, Μερόπης Τζούφη, με την Ένωση Γονέων & Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο RETT

8 Φεβρουαρίου 2017

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Σωματείου και συζητήθηκαν οι ανάγκες για την περίθαλψη και νοσηλεία των παιδιών με σύνδρομο Rett.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην αγορά;Πόσο επικίνδυνα είναι τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην αγορά;

8 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες από 10.000 χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα κοινά καλλυντικά.

Προβολή ντοκυμαντέρ για το Alzheimer σε Αθήνα - ΒόλοΠροβολή ντοκυμαντέρ για το Alzheimer σε Αθήνα - Βόλο

8 Φεβρουαρίου 2017

Ποιός δεν φοβάται τις τρομακτικές συνέπειες της νόσου Αlzheimer;

Ενημέρωση για το Alzheimer στον ΠειραιάΕνημέρωση για το Alzheimer στον Πειραιά

7 Φεβρουαρίου 2017

Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί εκδίλωση - συζήτηση με θέμα την άνοια και την αντιμετώπισή της μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία.

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν εξέταση στο Ιατρείο Πόνου  ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν εξέταση στο Ιατρείο Πόνου

7 Φεβρουαρίου 2017

Το ΥΓΕΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του Ιατρείου Πόνου, προσφέρει δωρεάν εξέταση για μία εβδομάδα.

Η νέα διάσταση στην αντιμετώπιση του καρκίνουΗ νέα διάσταση στην αντιμετώπιση του καρκίνου

7 Φεβρουαρίου 2017

Διήμερη επιστημονική συνάντηση της αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρίας "ΑΚΟΣ"

Χειρουργική επέμβαση για διόρθωση σκολίωσηςΧειρουργική επέμβαση για διόρθωση σκολίωσης

6 Φεβρουαρίου 2017

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην "Euromedica Γενική Κλινική" Θεσσαλονίκης

DNA, διατροφή και μακροζωίαDNA, διατροφή και μακροζωία

6 Φεβρουαρίου 2017

Ομιλία CAFE SCIENTIFIQUE, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Τεχνολογία για παιδιά και εφήβουςΤεχνολογία για παιδιά και εφήβους

6 Φεβρουαρίου 2017

6η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών απο παιδιά και εφήβους.

Μουσικές εκδηλώσεις στο ΩνάσειοΜουσικές εκδηλώσεις στο Ωνάσειο

6 Φεβρουαρίου 2017

Κύκλος μουσικών εκδηλώσεων "Πολυφωνίες" Πρώτη εκδήλωση: "Απ΄ τον Αττίκ στον Γούναρη", Συναυλία Δαυΐδ Ναχμία, Θάνου Πολύδωρα και Εβελίνας Νικόλιζα

Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα ΥγείαςΔιαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας

6 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνιος Αυγερινός, συμμετείχε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα τη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Κρίσεων.

Σεμινάριο εκπαίδευσης για την ασφαλή μεταφορά ραδιενεργών υλικώνΣεμινάριο εκπαίδευσης για την ασφαλή μεταφορά ραδιενεργών υλικών

6 Φεβρουαρίου 2017

Σεμινάριο εκπαίδευσης για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων κλάσης 7 (ραδιενεργά υλικά) από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας

Διαγνωστικές εξετάσεις στο Ερρίκος ΝτυνάνΔιαγνωστικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

2 Φεβρουαρίου 2017

Με στοχευμένα πακέτα κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, συμμετέχει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2017)

Ηλεκτρονικό εμπόριο και facebookΗλεκτρονικό εμπόριο και facebook

2 Φεβρουαρίου 2017

Το τελευταίο διάστημα, έχει παρατηρηθεί ολοένα και πιο "στενή σχέση" του ηλεκτρονικού εμπορίου, με τα μέλη του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Βράβευση Εθελοντών Σαμαρειτών Χαλκίδας Βράβευση Εθελοντών Σαμαρειτών Χαλκίδας

2 Φεβρουαρίου 2017

O ΕΕΣ βράβευσε τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδα

Εξοργισμένοι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα για την κατάσταση των προσφύγωνΕξοργισμένοι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα για την κατάσταση των προσφύγων

2 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο hotspot της Μόριας μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να κοιμούνται έξω σε σκηνές στη διάρκεια του χειμώνα στα ελληνικά νησιά

Σελίδες: Επόμενη
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

pets_for_good_human_health
Θεωρείτε πως τα κατοικίδια συμβάλλουν στην καλή υγεία των ανθρώπων;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης