ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο "Diversity & Belonging: Celebrating Difference"5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο "Diversity & Belonging: Celebrating Difference"

20 Ιουλίου 2018

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Αποστολή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στη ΣκύροΑποστολή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στη Σκύρο

20 Ιουλίου 2018

Κοντά στους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας, βρέθηκαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Ελιές στο δέρμα: Τι πρέπει να γνωρίζωΕλιές στο δέρμα: Τι πρέπει να γνωρίζω

19 Ιουλίου 2018

Ανακάλυψε όσα πρέπει για τις ελιές στο δέρμα και πώς να προστατευτείς από τον ήλιο. Μπες στο site της La Roche-Posay και μάθε περισσότερα!

Υγεία: Ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ΚύπρουΥγεία: Ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

18 Ιουλίου 2018

Σε διεθνές ιατρικό ακαδημαϊκό Κέντρο καθίσταται το "Υγεία", μετά τη σύναψη κομβικής συνεργασίας με την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Νέος διευθυντής Market Access στον ΣΦΕΕΝέος διευθυντής Market Access στον ΣΦΕΕ

18 Ιουλίου 2018

Τη θέση του Διευθυντή Market Access του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ανέλαβε ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος

Προβολή

Περισσότερα

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 1ο Διεθνές Σεμινάριο "Modules in Bronchoscopy Athens 2018" Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 1ο Διεθνές Σεμινάριο "Modules in Bronchoscopy Athens 2018"

18 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς με συμμετοχή Πνευμονολόγων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη διάθεση και πώληση αλκοόλΥπεύθυνη διάθεση και πώληση αλκοόλ

17 Ιουλίου 2018

Η "Συμμαχία για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών" - Responsibility Alliance δημιουργεί μία σειρά επικοινωνιακών υλικών για την προώθηση της υπεύθυνης διάθεσης και πώλησης αλκοόλ και την ενθάρρυνση της υπεύθυνης κατανάλωσης.

Βραβεία Best in Pharmacy 2018Βραβεία Best in Pharmacy 2018

17 Ιουλίου 2018

Επιβράβευση των κορυφαίων προϊόντων και επιχειρήσεων στο Φαρμακείο

Δικαιώματα και υποχρεώσεις επιβατών ακτοπλοικών συγκοινωνιώνΔικαιώματα και υποχρεώσεις επιβατών ακτοπλοικών συγκοινωνιών

12 Ιουλίου 2018

Όταν ταξιδεύουμε, με πλοίο, πρέπει να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας και να τα διεκδικούμε. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. εφιστά την προσοχή των καταναλωτών

Νέο βιοτεχνολογικό προϊόν επουλώνει με μία και μόνο εφαρμογή το Διαβητικό Πόδι και τα χρόνια έλκηΝέο βιοτεχνολογικό προϊόν επουλώνει με μία και μόνο εφαρμογή το Διαβητικό Πόδι και τα χρόνια έλκη

10 Ιουλίου 2018

Το προϊόν βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία του ανασυνδυασμένου ανθρώπινου κολλαγόνου.

«Επιστήμη χωρίς σύνορα»- Athens Science Festival 2018«Επιστήμη χωρίς σύνορα»- Athens Science Festival 2018

5 Ιουλίου 2018

#WomenInScience  Ο ρόλος των γυναικών στην επιστήμη.

4ο Forum Υγείας στη Θεσσαλονίκη4ο Forum Υγείας στη Θεσσαλονίκη

5 Ιουλίου 2018

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά, το κοινό, με τους πλέον έγκριτους επιστήμονες Υγείας αλλά και τη βιομηχανία.

Σημαντικοί βιοεπιστήμονες δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην ΚυλλήνηΣημαντικοί βιοεπιστήμονες δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην Κυλλήνη

5 Ιουλίου 2018

Η επιστημονική συνάντηση στοχεύει, μέσω της αλληλεπίδρασης ερευνητών που εργάζονται σε ευκαρυωτικά και προκαρυωτικά κύτταρα, να αποκρυπτογραφήσει τις οδούς που εξασφαλίζουν τη γονιδιωματική σταθερότητα κατά την κυτταρική διαίρεση.

Διεθνές ιατρικό Συμπόσιο στην ΑθήναΔιεθνές ιατρικό Συμπόσιο στην Αθήνα

5 Ιουλίου 2018

Το 4ο Διεθνές Συμπόσιο από την Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Ιατρικής και το Ασιατικό Ινστιτούτο Γαστρεντερολογίας πραγματοποιείται στην Αθήνα, στις 6-7 Ιουλίου 2018.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής για νέους χειρουργούςΕκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής για νέους χειρουργούς

5 Ιουλίου 2018

Το πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής θα είναι επαναλαμβανόμενο και θα διαρκεί ένα μήνα.

Το ΕΚΠΑ ξεναγεί στα Προπύλαια   Το ΕΚΠΑ ξεναγεί στα Προπύλαια  

4 Ιουλίου 2018

Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν τη γνωριμία με την Αθηναϊκή Τριλογία και την επίσκεψη στο κτήριο των Προπυλαίων.

Ημέρα ηπατίτιδας: προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για όλους από τον όμιλο ΑffideaΗμέρα ηπατίτιδας: προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για όλους από τον όμιλο Αffidea

4 Ιουλίου 2018

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού έως και τις 31 Ιουλίου στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο Kavala Air Sea ShowΗ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο Kavala Air Sea Show

3 Ιουλίου 2018

Η ΕΟΔ κάλυψε σε Πρώτες Βοήθειες την μεγάλη αυτή εκδήλωση τόσο στην προκυμαία της πόλης, όσο και στη θάλασσα, με το διασωστικό σκάφος «Νορβηγία ΙΙ».

Βραβευμένη παιδική παράσταση στην Ευρώπη με θέμα την ασφάλεια στο ΔιαδίκτυοΒραβευμένη παιδική παράσταση στην Ευρώπη με θέμα την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

29 Ιουνίου 2018

Η «Φάρμα του Διαδικτύου» -μια πρωτοποριακή παράσταση - με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό εκπαιδεύει τους μικρούς θεατές να αναγνωρίζουν και να προστατεύονται από τους «λύκους» του διαδικτύου.

20 χρόνια Eυρωκλινική - 20 χρόνια προσφοράς20 χρόνια Eυρωκλινική - 20 χρόνια προσφοράς

28 Ιουνίου 2018

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής προσφέρει όλες τις ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που στηρίζουν η «Κιβωτός του Κόσμου», το «Μαζί για το Παιδί» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αττική, στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Sofargen Gel: Κανένα έγκαυμα, κανένας μικροτραυματισμός δεν μπορεί να χαλάσει το καλοκαίρι μας!Sofargen Gel: Κανένα έγκαυμα, κανένας μικροτραυματισμός δεν μπορεί να χαλάσει το καλοκαίρι μας!

28 Ιουνίου 2018

Αντιμετωπίζει εγκαύματα, ηλιακά ή θερμικά, αλλά και μικροτραυματισμούς.

Βανδαλισμός εικαστικού έργου για την εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία ΧαλανδρίουΒανδαλισμός εικαστικού έργου για την εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Χαλανδρίου

28 Ιουνίου 2018

Ο βανδαλισμός έγινε στις 22 Ιουνίου, λίγες μόλις μέρες μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018.

Τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών σε εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. ΜυτιλήνηςΤελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών σε εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης

28 Ιουνίου 2018

Στη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών σε εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εκπαίδευση Φυσικοθεραπευτών από το MDA Ελλάς

27 Ιουνίου 2018

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των επαγγελματιών υγείας διεξήχθη Ημερίδα Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης τους, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Hμερίδα με θέμα «Αλκοόλ: από τη χρήση στην εξάρτηση : Επιπτώσεις, θεραπεία, πρόληψη»Hμερίδα με θέμα «Αλκοόλ: από τη χρήση στην εξάρτηση : Επιπτώσεις, θεραπεία, πρόληψη»

27 Ιουνίου 2018

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής, ο ΟΚΑΝΑ και τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

Παρουσίαση του βιβλίου ‘’Ποιος μπορεί να μας γιατρέψει’’

26 Ιουνίου 2018

Το βιβλίο του παθολόγου-νεφρολόγου, Αντώνη Λαγγουράνη, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στον Ιανό.

«Υποστήριξη! 'Οχι τιμωρία», για τους χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών«Υποστήριξη! 'Οχι τιμωρία», για τους χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών

26 Ιουνίου 2018

Ανοιχτός διάλογος την Τρίτη 26 Ιουνίου, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης του Δήμου Αθηναίων.

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer

26 Ιουνίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί στις 14-17 Φεβρουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.

“Τα φάρμακα δεν δουλεύουν σε ασθενείς που δεν τα παίρνουν”“Τα φάρμακα δεν δουλεύουν σε ασθενείς που δεν τα παίρνουν”

26 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), η Φαρμακευτική Συμμόρφωση των ασθενών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα προσεγγίζει μόλις το  50 %!

Εγκαίνια Κήπου απέναντι από την Ψυχιατρική Κλινική του “Γεώργιος Παπανικολάου”Εγκαίνια Κήπου απέναντι από την Ψυχιατρική Κλινική του “Γεώργιος Παπανικολάου”

25 Ιουνίου 2018

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα δημιουργίας ενός... Κήπου απέναντι από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” εγκαινιάζεται την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 10π.μ.

Ημερίδα Ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα AGROSH+

22 Ιουνίου 2018

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι στόχοι και οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος AGROSH+ και θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στα προβλήματα υγείας των αγροτών.

«Καρδιολογία 2018» -Ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό«Καρδιολογία 2018» -Ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό

22 Ιουνίου 2018

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο «Du Lac» (Aίθουσα Πανδώρα Α).

2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Κω2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Κω

20 Ιουνίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΙΣΑ με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Ιατρική «υιοθεσία» και των 3.000 κατοίκων της ΣαμοθράκηςΌμιλος Ιατρικού Αθηνών: Ιατρική «υιοθεσία» και των 3.000 κατοίκων της Σαμοθράκης

20 Ιουνίου 2018

Η ανακοίνωση του προγράμματος υγειονομικών παροχών συνοδεύθηκε από την έναρξη υλοποίησης ενός δεύτερου προγράμματος προληπτικής ιατρικής.

Διεθνές Συμπόσιο για τον αθλητικό τραυματισμόΔιεθνές Συμπόσιο για τον αθλητικό τραυματισμό

20 Ιουνίου 2018

Η Ελλάδα, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα πιστοποίησης.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Δωρεάν υγειονομική φροντίδα και προληπτικές εξετάσεις στους ακρίτες του ΈβρουΌμιλος Ιατρικού Αθηνών: Δωρεάν υγειονομική φροντίδα και προληπτικές εξετάσεις στους ακρίτες του Έβρου

19 Ιουνίου 2018

Στα τρία ακριτικά χωριά, που «υιοθετήθηκαν» υγειονομικά, πριν από 17 χρόνια, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, προσφέρθηκε η επέκταση του προγράμματος με δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Συνέδριο «Νοσοκομείο – Φάρμακο – Εξοπλισμός»Συνέδριο «Νοσοκομείο – Φάρμακο – Εξοπλισμός»

19 Ιουνίου 2018

Στις 21 Ιουνίου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα των Νοσοκομείων.

Bloode: Ένα μικρό πάρτυ για ένα μεγάλο αποτέλεσμαBloode: Ένα μικρό πάρτυ για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

19 Ιουνίου 2018

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον Kήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Στάσου πλάι μου: Ανοιχτή εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στο Σύνταγμα

19 Ιουνίου 2018

Mέλη, εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι των θεραπευτικών προγραμμάτων, θα μεταδώσουν στο κοινό τον παλμό της απεξάρτησης, που σπάει στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Επιστημονική Ημερίδα  στο Ηράκλειο  “Η νόσος των λεγεωναρίων σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα”

19 Ιουνίου 2018

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κρήτης.

Η Janssen στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS ΕλλάδοςΗ Janssen στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

18 Ιουνίου 2018

Η Janssen ενώνει τις δυνάμεις της με τα Παιδικά Χωριά SOS με σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού φροντίδας των Παιδικών Χωριών SOS.

«Μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες» Ομιλία CAFE SCIENTIFIQUE, την Τετάρτη 27 Ιουνίου«Μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες» Ομιλία CAFE SCIENTIFIQUE, την Τετάρτη 27 Ιουνίου

18 Ιουνίου 2018

Την αύξηση των μεδουσών στις θάλασσές μας, πραγματεύεται η επόμενη ομιλία του καινοτόμου θεσμού Cafe Scientifique.

Επιστημονική ημερίδα στα Χανιά “Η νόσος των λεγεωναρίων σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα

18 Ιουνίου 2018

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τονίστηκε από τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Θ. Ρόζενμπεργκ η εξαιρετική σημασία της ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με τη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ημέρα του Πατέρα: Προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για άνδρες από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

15 Ιουνίου 2018

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, την περίοδο 15-22 Ιουνίου, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα.

Δράσεις Αγωγής Υγείας – Πρόληψης από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

15 Ιουνίου 2018

Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν σε 15 σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2017 – 18 ήταν.

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΟΕ

14 Ιουνίου 2018

Κεντρικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η Εθνική Στρατηγική, που προτείνει η ΕΔΟΕ για το ελληνικό ελαιόλαδο.

14ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και Cardio Cath Meeting 2018 Live Demonstration14ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και Cardio Cath Meeting 2018 Live Demonstration

14 Ιουνίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2018, στα Ιωάννινα, παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας «Cardio Cath», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη.

5ο Συνέδριο Δερματοσκόπησης

14 Ιουνίου 2018

Aρχίζει την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η τέχνη ως θεραπευτική παρέμβαση

14 Ιουνίου 2018

Η διάλεξη με τίτλο «Η μουσική ως φάρμακο: Ο Αυλός του Πάνα στο φως της σύγχρονης τομογραφίας» πραγματοποιείται σε κομβική ημέρα για τον πολιτισμό, για να δοθεί έμφαση στο ρόλο της τέχνης στη θεραπεία και την υγεία.

Θεραπευτική αγκαλιά από το Άγγιγμα Ζωής

13 Ιουνίου 2018

Η δύναµη της επαφής µε «σκύλους θεραπείας» στον ογκολογικό ασθενή και στην αποτελεσµατικότητα της θεραπείας του.

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Αλίμου από την MSDΕθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Αλίμου από την MSD

13 Ιουνίου 2018

Συνολικά 30 εργαζόμενοι της MSD καθάρισαν την παραλία Αλίμου συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα ωραιότερο περιβάλλον για τους δημότες.

Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών σε Τρίκαλα, Λάρισα, Τύρναβο και Σπάτα

13 Ιουνίου 2018

Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε Τρίκαλα, Λάρισα, Τύρναβο και Σπάτα θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες τα μέλη του Προγράμματος «Υγεία για Όλους».

Μουσικές εκδηλώσεις «Πολυφωνίες» - Νεανική Χορωδία “Ellie’s Voices”Μουσικές εκδηλώσεις «Πολυφωνίες» - Νεανική Χορωδία “Ellie’s Voices”

13 Ιουνίου 2018

Η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα των F. Schubert, C. Gounod-J.S Bach, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Πλατύραχου, και άλλων συνθετών.

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Προσφορά πακέτου εξετάσεων για τη νέα σχολική χρονιά

13 Ιουνίου 2018

Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά.

Προνομιακές τιμές στον έλεγχο γονιμότητας από την κλινική ΡΕΑ

13 Ιουνίου 2018

Η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6) προσφέρει προνομιακές τιμές σε εξετάσεις ελέγχου γονιμότητας, για τη γυναίκα και για τον άνδρα.

Η ΕΛΛΟΚ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

12 Ιουνίου 2018

Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων που δόθηκαν στην ΕΛΛΟΚ είναι και φέτος περιορισμένος, θα πρέπει να είναι άμεση η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Nέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Πελοποννήσου

12 Ιουνίου 2018

Τίτλος του προγράμματος είναι «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση», που αποτελεί εξέλιξη του υπάρχοντος «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στην Υγεία».

Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για την Επικοινωνία της Υγείας: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Prolepsis

12 Ιουνίου 2018

«Επικοινωνία της Υγείας: Εκπαίδευση, προκλήσεις και δυνατότητες για τον Επαγγελματία Υγείας».

Νέα φιλανθρωπική οργάνωση για την καταπολέμηση των αιματολογικών νοσημάτωνΝέα φιλανθρωπική οργάνωση για την καταπολέμηση των αιματολογικών νοσημάτων

12 Ιουνίου 2018

Έμπρακτη φροντίδα και υποστήριξη σε ασθενείς και τις οικογένειές τους και ενίσχυση της έρευνας στον τομέα της ογκοαιματολογίας.

Συγκέντρωση τροφίμων από Το Χαμόγελο του Παιδιού

12 Ιουνίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει καλοκαιριού συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Σακχαρώδης διαβήτης: Διατροφή χωρίς κόπο, αλλά με… τρόποΣακχαρώδης διαβήτης: Διατροφή χωρίς κόπο, αλλά με… τρόπο

Αντίθετα, ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες μπορεί και να ελέγχει την πάθησή του και να απολαμβάνει το φαγητό του χωρίς στερήσεις.... Περισσότερα »

Ιερός βασιλικός: Πώς μας βοηθάει;Ιερός βασιλικός: Πώς μας βοηθάει;

Πώς ακριβώς προστατεύει την υγεία μας ο ιερός βασιλικός; Και πώς μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε; ... Περισσότερα »

Dong quai ή κινεζική αγγελικήDong quai ή κινεζική αγγελική

Σήμερα το βότανο χρησιμοποιείται για την θεραπεία ορισμένων περιπτώσεων εμμηνόπαυσης, πρόωρης εκσπερμάτισης, δυσμηνόρροιας, υπογονιμότητας. ... Περισσότερα »

Διατροφή για μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατοςΔιατροφή για μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος

Τι πρέπει να τρώτε, και τι πρέπει να αποφεύγετε αν πάσχετε από μη αλκοολική νόσο του ήπατος;... Περισσότερα »

Video - Σημαντική η ανταλλαγή απόψεων με γιατρούς της περιφέρειας όσον αφορά στην διαχείριση ασθενών ειδικού προφίλ με αποφρακτικά νοσήματα

Το κομμάτι της επικοινωνίας και η ανταλλαγή απόψεων με γιατρούς νησιών των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού, ήταν ο κύριος στόχος ενός πρωτοποριακού webinar για αναπνευστικά νοσήματα. Οι γιατροί κατά ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

taxes_health_benefits
Οι φόροι και οι εισφορές που πληρώνετε, σάς επιστρέφονται επαρκώς με παροχές στην Υγεία;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
Αν είχες την ευκαιρία να μεγαλώσεις το παιδί σου απ’ την αρχή, τι θα έκανες διαφορετικά; Ένας μπαμπάς απαντάει μ’ έναν τρόπο τρυφερό, ώριμο και πολύ ρεαλιστικό εκ μέρους όλων μας.
Αν δεν έχετε ξαναταξιδέψει με το μωράκι σας, αυτές οι συμβουλές θα κάνουν τις διακοπές σας πιο εύκολες και ξεκούραστες.
Η πρώτη εικόνα λένε ότι είναι πολύ σημαντική. Γιατί, λοιπόν, να αδιαφορούμε για την πρώτη εικόνα του σπιτιού μας;
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης