ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

Αλλάζοντας επαγγελματική ταυτότητα μετά τα 35

21 Απριλίου 2017

Η επαγγελματική μας ταυτότητα είναι το προφίλ, η στάση και η εικόνα που είμαστε, προβάλλουμε και έχουμε εδραιώσει στον επαγγελματικό μας τομέα.

Αφιέρωμα στο μουσικό και ποιητικό  έργο του Θανάση ΔρίτσαΑφιέρωμα στο μουσικό και ποιητικό  έργο του Θανάση Δρίτσα

21 Απριλίου 2017

Aφιέρωμα στο πολύπλευρο μουσικό και ποιητικό έργο του συνθέτη, συγγραφέα και καρδιολόγου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρου Θανάση Δρίτσα, στον Πολυχώρο Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Διοργάνωση πασχαλινού bazaar σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του ΠαιδιούΔιοργάνωση πασχαλινού bazaar σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του Παιδιού

20 Απριλίου 2017

Ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε με όραμα «Μαζί κάνουμε & την κοινωνία καλύτερη» είναι υπερήφανος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθάει συνανθρώπους για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

‘’Ανάσα ζωής’’ από  εθελοντικές ιατρικές αποστολές σε Ιόνιο και Αιγαίο

20 Απριλίου 2017

''Πρέπει επιτέλους να δοθούν κίνητρα και να πάψει αυτή η υποβάθμιση της υγείας στα μικρά νησιά, όπως διαπιστώνουμε συνεχώς με τις εξορμήσεις μας ως εθελοντές κάθε άνοιξη'', σημειώνει ο κ. Πέτρος Μαλακάσης.

Πλήρης αλλεργιολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

20 Απριλίου 2017

το εξειδικευμένο Αλλεργιολογικό Ιατρείο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σχεδίασε δύο ειδικά πακέτα εξετάσεων, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλή τιμή στο ευρύ κοινό από τις 20 έως και τις 28 Απριλίου.

Προβολή

Περισσότερα

ΜΗΤΕΡΑ: Διεθνές Συνέδριο για τις συγγενείς καρδιοπάθειες ενηλίκων  ΜΗΤΕΡΑ: Διεθνές Συνέδριο για τις συγγενείς καρδιοπάθειες ενηλίκων  

19 Απριλίου 2017

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του νοσοκομείου.

'Εκθεση για τις ''Χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού'' στο ΓΝ Παπαγεωργίου'Εκθεση για τις ''Χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού'' στο ΓΝ Παπαγεωργίου

19 Απριλίου 2017

Ζωγράφοι και γλύπτες παρουσιάζουν τα έργα τους, στην Δ' Ομαδική Έκθεση του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων & Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ημερίδα για την ενδοβροχική υπερηχογραφία EBUS-TBNA στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

18 Απριλίου 2017

Η ημερίδα πραγματοποιείται με διεθνή συμμετοχή και ως εισηγητές, διευθυντές Πνευμονολογικών, Θωρακοχειρουργικών και Ογκολογικών Κλινικών των μεγαλύτερων δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων.

31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΝΧΕ31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΝΧΕ

18 Απριλίου 2017

Ο τομέας της νευροχειρουργικής που θα επικρατήσει στη θεματολογία του συνεδρίου είναι όγκοι εγκεφάλου και η σύγχρονη αντιμετώπισή τους.

Ημερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στο ΜΗΤΕΡΑΗμερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στο ΜΗΤΕΡΑ

12 Απριλίου 2017

Η Κλινική Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του ΜΗΤΕΡΑ διοργανώνει την 3η Ημερίδα Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων.

Ας χαρούμε μόνο τη λαμπερή πλευρά του ήλιου με τη φροντίδα και την προστασία  της FREZYDERMΑς χαρούμε μόνο τη λαμπερή πλευρά του ήλιου με τη φροντίδα και την προστασία  της FREZYDERM

12 Απριλίου 2017

Η FREZYDERM, γνωρίζοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος για σωστή και αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, παρουσιάζει τις προτάσεις της για το φετινό καλοκαίρι ώστε να χαρούμε τη λαμπερή πλευρά του ήλιου!

Εθελοντική προσφορά σε έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστώνΕθελοντική προσφορά σε έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών

11 Απριλίου 2017

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

H MD Professionnel λανσάρει τις νέες συσκευασίες της σειράς Baked Range Powder & Blush On!H MD Professionnel λανσάρει τις νέες συσκευασίες της σειράς Baked Range Powder & Blush On!

11 Απριλίου 2017

Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτυγχάνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Τα Πανεπιστημιακά Μουσεία ανοικτά στο κοινό

11 Απριλίου 2017

Το Σάββατο 6 Μαΐου, το Ε.Κ.Π.Α. ανοίγει στο ευρύ κοινό τα Πανεπιστημιακά Μουσεία, ώστε το κοινό με παράλληλες ανά χρονικά διαστήματα ξεναγήσεις να γνωρίσει και να ενημερωθεί για τον επιστημονικό και πολιτιστικό πλούτο του Πανεπιστημίου.

Δωρεάν 2.265 ιατρικές πράξεις παιδιών και ενηλίκων στη Λέσβο

11 Απριλίου 2017

Έλαβαν μέρος συνολικά 226 εθελοντές, εκ των οποίων 178 γιατροί όλων των ειδικοτήτων, 48 νοσηλευτές, 20 επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Νέο Activia γιαουρτοποτό: Μια απόλαυση έτοιμη να την πιείς!Νέο Activia γιαουρτοποτό: Μια απόλαυση έτοιμη να την πιείς!

11 Απριλίου 2017

Το Activia της Danone, πάντα κοντά στις γυναίκες και στον σύγχρονο τρόπο ζωής τους, τώρα τους προσφέρει το νέο, δροσερό και γευστικό Activia γιαουρτοποτό: ένα ρόφημα για τις γυναίκες που αναζητούν ένα υγιεινό και απολαυστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα τους.

Μαθαίνουμε τους μικρούς μαθητές για την εθελοντική αιμοδοσία

10 Απριλίου 2017

‘’Ενημερωτικό πρόγραμμα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας’’.

Η ELPEN παρούσα στο συνέδριο Hellas Pharm

10 Απριλίου 2017

Η ELPEN είναι δίπλα στους 'Ελληνες φαρμακοποιούς συμμετέχοντας σε ενέργειες που προωθούν την ανάπτυξη του φαρμακείου σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

10 Απριλίου 2017

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους σε ειδικές, μειωμένες τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών από τις 10 έως τις 21 Απριλίου 2017, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Το Ινστιτούτο Prolepsis στο The Mall Athens Το Ινστιτούτο Prolepsis στο The Mall Athens

7 Απριλίου 2017

Από τις 6 έως 23 Απριλίου στηρίζουμε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Λέσβο από τον Ερυθρό Σταυρό

7 Απριλίου 2017

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους ντόπιους κατοίκους με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ώστε αμφότεροι να κατανοήσουν καλύτερα την ταυτότητα, την κουλτούρα και την ιστορία του άλλου

Εξειδικευμένη φυσικοθεραπευτική παρέμβαση στην κατάθλιψη

7 Απριλίου 2017

Οι Έλληνες φυσικοθεραπευτές εναρμονιζόμενοι πια με τα διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο Δώμα του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», θα μιλήσουν για την «Εξειδικευμένη φυσικοθεραπευτική παρέμβαση στην κατάθλιψη».

To All About Cats επιστρέφει στην ΑθήναTo All About Cats επιστρέφει στην Αθήνα

6 Απριλίου 2017

Το φεστιβάλ έχει ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo Maroussi στις 6 και 7 Μαΐου.

Τηλεφωνική γραμμή ‘’ΑΝΤΙ-ΑΥΤΟ’’ για την αντιμετώπιση της αυτοκτονικότητας

6 Απριλίου 2017

Η έναρξη λειτουργίας αυτής της τηλεφωνικής γραμμής θα γίνει από την ερχόμενη (Μεγάλη) Δευτέρα 10 Απριλίου και θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας που υφίστανται τις συνέπειες της απομόνωσης.

Ημερίδα για την Ψυχική Υγεία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον ΣΟΨΥ Πάτρας

6 Απριλίου 2017

Η ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στην «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα) το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 9:00 - 17:00, εντάσσεται στο «Ετήσιο Σχέδιο Δράσης Πρόληψης, Ενημέρωσης και Υγείας για το 2017» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ημερίδα ''Νοσηλευτής – Ασθενής: Μια θεραπευτική συμμαχία''

5 Απριλίου 2017

Πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το τμήμα Πελοποννήσου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.  

Η Pfizer Hellas στηρίζει τους «Γιατρούς του Κόσμου» για την εμβολιαστική κάλυψη ανασφάλιστων παιδιών στην Β. ΕλλάδαΗ Pfizer Hellas στηρίζει τους «Γιατρούς του Κόσμου» για την εμβολιαστική κάλυψη ανασφάλιστων παιδιών στην Β. Ελλάδα

5 Απριλίου 2017

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΕΟΦ σχετικά με τις δωρεές φαρμάκων, στα γραφεία του παραρτήματος Καβάλας των «Γιατρών του Κόσμου» από εργαζόμενους της εταιρείας Pfizer.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί»

5 Απριλίου 2017

Πρώτη δράση στα πλαίσια του προγράμματος είναι η πραγματοποίηση δωρεάς προς το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.) με σκοπό την κάλυψη ιατρικών υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης για παιδιά με αναπηρίες.

Ημερίδα ενημέρωσης για τη νόσο του Parkinson

5 Απριλίου 2017

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Πάρε την απόφαση…αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου!

5 Απριλίου 2017

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ προσφέρει ιατρικές επισκέψεις και πακέτα προληπτικού ελέγχου στο ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης.

Συνεργασία εκπαιδευτικού υγειονομικού σταθμού Άνω Λιοσίων ΕΕΣ με την Ελληνική Αντικαρκινική ΕταιρείαΣυνεργασία εκπαιδευτικού υγειονομικού σταθμού Άνω Λιοσίων ΕΕΣ με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

5 Απριλίου 2017

Ο εκπαιδευτικός υγειονομικός σταθμός Άνω Λιοσίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017,

To pembrolizumab της MSD καλύτερο βιοτεχνολογικό προϊόν To pembrolizumab της MSD καλύτερο βιοτεχνολογικό προϊόν

5 Απριλίου 2017

Τον τίτλο του καλύτερου βιοτεχνολογικού προϊόντος έλαβε το Pembrolizumab της MSD στην φετινή τελετή απονομής των φαρμακευτικών βραβείων Prix Galien Ελλάδος.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας αγκαλιάζει το Μαζί για το ΠαιδίΗ Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας αγκαλιάζει το Μαζί για το Παιδί

4 Απριλίου 2017

Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς, σε συνεργασία με την Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Μαζί για το Παιδί", θέτει σε εφαρμογή η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.)

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστούΕκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

4 Απριλίου 2017

Στόχος η ευαισθητοποίηση του κοινού.

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις τελευταίες εξελίξεις στα σπάνια παιδιατρικά ενδοκρινολογικά νοσήματαΠαιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις τελευταίες εξελίξεις στα σπάνια παιδιατρικά ενδοκρινολογικά νοσήματα

4 Απριλίου 2017

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργάνωσε για 2η χρονιά τριήμερο διαδραστικό - μετεκπαιδευτικό σεμινάριο, σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα IPOKRaTES, τον κορυφαίο παιδιατρικό μετεκπαιδευτικό οργανισμό.

Βράβευση του ΣΑμΣΚΠ Αθήνας στα Prix Galien Greece 2017Βράβευση του ΣΑμΣΚΠ Αθήνας στα Prix Galien Greece 2017

4 Απριλίου 2017

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αθήνας, μέλος της ΠΟΑμΣΚΠ, βραβεύτηκε στα PRIX GALIEN GREECE 2017, λαμβάνοντας το βραβείο Συλλόγου Ασθενών, το Patient Initiative Award, ανάμεσα σε 32 υποψηφιότητες.

AbbVie: Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά AbbVie: Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

4 Απριλίου 2017

Την πρώτη θέση στα αποτελέσματα της έρευνας "Best Place to Work 2017" κατέκτησε για άλλη μία φορά η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie.

Εγκρίθηκε στην Ευρώπη θεραπεία για τη ρευματοειδή αρθρίτιδαΕγκρίθηκε στην Ευρώπη θεραπεία για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα

4 Απριλίου 2017

Εγκρίθηκε το φάρμακο tofacitinib citrate 5 mg, λαμβανόμενο από του στόματος δύο φορές ημερησίως σε συνδυασμό με μεθοτρεξάτη (MTX), για τη θεραπεία της μέτριας έως σοβαρής ενεργού ρευματοειδούς αρθρίτιδας (ΡΑ).

Εκδήλωση δοτών μυελού των οστών στο ΘριάσιοΕκδήλωση δοτών μυελού των οστών στο Θριάσιο

4 Απριλίου 2017

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Θριάσιο οργανώνει και τη φετινή χρονιά, σε συνεργασία με φορείς της περιοχής του Θριασίου πεδίου, σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων - ευαισθητοποίησης κοινωνικών ομάδων για την "Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών".

Great Place to Work: Σημαντική διάκριση της AENORASISGreat Place to Work: Σημαντική διάκριση της AENORASIS

3 Απριλίου 2017

Η Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS πέτυχε μια σημαντική διάκριση στην έρευνα BEST WORKPLACES 2017.

Τα Νόμπελ της φαρμακοβιομηχανίας εδραιώθηκαν και στην ΕλλάδαΤα Νόμπελ της φαρμακοβιομηχανίας εδραιώθηκαν και στην Ελλάδα

3 Απριλίου 2017

Μέσα από μία λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα διεθνούς φήμης φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien, τίμησαν και αναγνώρισαν την φαρμακευτική έρευνα και καινοτομία, καταδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον σπουδαίο τους ρόλο.

Στον Παύλο Γιαννακόπουλο το ειδικό βραβείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου ΑττικήςΣτον Παύλο Γιαννακόπουλο το ειδικό βραβείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

3 Απριλίου 2017

Για τη συνολική προσφορά του στην ελληνική φαρμακευτική αγορά.

Με σταγόνες αγάπης ανθίζει το δέντρο της ζωήςΜε σταγόνες αγάπης ανθίζει το δέντρο της ζωής

3 Απριλίου 2017

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Υποτροφία στη μνήμη του γενικού χειρουργού Παναγιώτη ΣακελλαριάδηΥποτροφία στη μνήμη του γενικού χειρουργού Παναγιώτη Σακελλαριάδη

31 Μαρτίου 2017

o Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, προκηρύσσει και για το 2017 υποτροφία (10.000€), σε αριστούχο απόφοιτο ιατρικών σχολών.

Νέες ιστορίες φροντίδας από τη Mustela®Νέες ιστορίες φροντίδας από τη Mustela®

31 Μαρτίου 2017

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Mustela® γράφει τις πιο όμορφες ιστορίες φροντίδας και προστασίας, με πρωταγωνιστές τα μωρά, τα παιδιά και τις μαμάδες ολόκληρου του κόσμου!

Συνεργασία ΕΕΣ με την Ελληνική Αντικαρκινική ΕταιρείαΣυνεργασία ΕΕΣ με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

31 Μαρτίου 2017

Ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός Άνω Λιοσίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

4η Νοσηλευτική Ημερίδα Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου 4η Νοσηλευτική Ημερίδα Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

31 Μαρτίου 2017

Η πολύτιμη εμπειρία του εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου θα παρουσιαστεί στην 4η Νοσηλευτική Ημερίδα με τίτλο "Γνώσεις, Εμπειρία, Προοπτικές"που πραγματοποιείται στις 4 Απριλίου 2017, από τις 09:00 έως τις 15:30, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (Λ. Συγγρού 107, Αθήνα).

Μη ιονίζουσα ακτινοβολία: Οι πιθανές επιπτώσεις στην υγείαΜη ιονίζουσα ακτινοβολία: Οι πιθανές επιπτώσεις στην υγεία

31 Μαρτίου 2017

Μια ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με σκοπό την ενημέρωση για τις επιδράσεις της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας στην ζωή μας.

Σεμινάριο από την Ελληνική Διαβητολογική ΕταιρείαΣεμινάριο από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

31 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη 5.4.2017, στις 14.00, πραγματοποιείται το webinar της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Καρδιολογικό Check up για όλους στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

30 Μαρτίου 2017

Tα Καρδιολογικά Τμήματα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρουν, κατόπιν ραντεβού έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2107, έναν βασικό καρδιολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ.

Συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece”Συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece”

29 Μαρτίου 2017

Το συνέδριο με θέμα «Health on a wire: Balancing priorities» θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου.

Νέα Υπηρεσία «Γενετική των καρδιαγγειακών παθήσεων»

29 Μαρτίου 2017

Δυνατότητα γενετικής διερεύνησης παθήσεων όπως αρρυθμιολογικά σύνδρομα, μυοκαρδιοπάθειες και παθήσεις της αορτής.

Δωρεάν σεμινάρια διατροφής

29 Μαρτίου 2017

2ο σεμινάριο του 2ου κύκλου των δωρεάν σεμιναρίων διατροφής που πραγματοποιούν τα organic bistro nice n easy.

"Πολυφωνίες" - Μουσικές Εκδηλώσεις Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου

29 Μαρτίου 2017

Συναυλία Γρηγόρη Νταραβάνογλου & Μουσικού Συνόλου Τέττιξ.

Ομάδα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων στον Διεθνή ΜαραθώνιοΟμάδα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων στον Διεθνή Μαραθώνιο

28 Μαρτίου 2017

Ελάτε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για πρώτη φορά και στην Θεσσαλονίκη  και να μεταδώσουμε δυναμικά το μήνυμα  "Δωρεά Οργάνων, Δώρο Ζωής".

To απαραίτητο Survival Kit για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος, από τη La Roche-PosayTo απαραίτητο Survival Kit για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος, από τη La Roche-Posay

27 Μαρτίου 2017

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα και διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και ανακούφισης.

1οι Οινικοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα

27 Μαρτίου 2017

Η διοργάνωση έχει θέμα την ανάδειξη και προώθηση των κρασιών και των αποσταγμάτων, Wine Olymp Awards 2017- Διαγωνισμοί Οίνου και Αποσταγμάτων.

Μαθήματα μουσικής για τους πρόσφυγες μέσω του Ερυθρού ΣταυρούΜαθήματα μουσικής για τους πρόσφυγες μέσω του Ερυθρού Σταυρού

24 Μαρτίου 2017

Με τη συμβολή προσφύγων από την κοινότητα, που συνεργάζονται στενά με το προσωπικό και τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, διδάσκονται θεωρητικά μαθήματα μουσικής και εκμάθησης μουσικών οργάνων (κιθάρα, ούτι) και τραγουδιού, σε σχεδόν 50 μαθητές.

Εγκαίνια της Κινητικής Μονάδας ‘’Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών’’Εγκαίνια της Κινητικής Μονάδας ‘’Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών’’

23 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός εγκαινίασε τη δράση της Κινητής Μονάδας «Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών» Tracing Bus Van, συνολικής διάρκειας 3 εβδομάδων.

Προληπτικός αλλεργιολογικός έλεγχος για παιδιά και ενήλικες από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

23 Μαρτίου 2017

Οι εξετάσεις ισχύουν για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους, από τις 09.00 έως τις 15.00.

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Διαβήτης της κύησης: Ασπίδα για το έμβρυο η έγκαιρη αντιμετώπισηΔιαβήτης της κύησης: Ασπίδα για το έμβρυο η έγκαιρη αντιμετώπιση

Είναι σημαντική τόσο η έγκαιρη διάγνωσή του όσο και η ρύθμισή του. Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα;... Περισσότερα »

Πώς να ετοιμαστούμε ψυχολογικά για μία δίαιταΠώς να ετοιμαστούμε ψυχολογικά για μία δίαιτα

Η διατροφή και η άσκηση είναι τα κυρίως συστατικά… Αλλά καμία δίαιτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά.... Περισσότερα »

Ποιοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για σκλήρυνση κατά πλάκας;Ποιοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για σκλήρυνση κατά πλάκας;

Υπάρχουν παράγοντες κινδύνου για εμφάνιση της νόσου; Ο ρόλος των γονιδίων.... Περισσότερα »

Δωρεά 143 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςΔωρεά 143 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το 22% του "αρχαίου" στόλου των οχημάτων του Κέντρου, τα οποία αγοράστηκαν το 2004, εκσυγχρονίζονται με τη σημαντική αυτή κίνηση του Ιδρύματος.... Περισσότερα »

Video - Σύγχρονη πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων

Κατά τη διάρκεια του 32ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συζητηθεί ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

missing_during_crisis
Τι είναι αυτό που σάς λείπει περισσότερο στα χρόνια της κρίσης;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
Πάρτε ιδέες για τα επόμενα γενέθλια της κόρης σας και σκεφτείτε από τώρα ποια τούρτα- υπερπαραγωγή θα την ενθουσιάσει.
Τι θα ήθελε πραγματικά να μας πει ο παιδίατρός μας; Ο πρώτος άνθρωπος που παίρνουμε τηλέφωνο μόλις το παιδί βήξει και που μας καθησυχάζει όταν η ανησυχία μας έχει φτάσει στο ταβάνι;
Αυτές είναι οι τροφές στις οποίες πρέπει να δώσετε έμφαση από εδώ και πέρα, αν θέλετε να χάσετε πιο γρήγορα κιλά μέχρι το καλοκαίρι.
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης