ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

Συνεχίζονται οι σπιρομετρήσεις από τη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής ΕλλάδαςΣυνεχίζονται οι σπιρομετρήσεις από τη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

20 Μαρτίου 2018

Δωρεάν προληπτικός σπιρομετρικος έλεγχος διοργανώνεται στις περιοχές Κάτω Αχαΐα, Λάππα Αχαΐας, Αγρίνιο και Πάτρα.

Σεμινάριο Self re:branding στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

20 Μαρτίου 2018

Eπανεφευρίσκω, διαχειρίζομαι και αναπτύσσω την επαγγελματική μου ιστορία και φήμη.

Η αναβίωση του «Χορού της ανθισμένης Αμυγδαλιάς»Η αναβίωση του «Χορού της ανθισμένης Αμυγδαλιάς»

20 Μαρτίου 2018

Ο «Χορός της ανθισμένης Αμυγδαλιάς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Porto PalaceΘεσσαλονίκης.

Πασχαλινά bazaars από Το Χαμόγελο του Παιδιού

20 Μαρτίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Επιστημονικό Συνέδριο στο Μέτσοβο για τη θρόμβωση και την αντιθρομβωτική αγωγή

20 Μαρτίου 2018

Το ετήσιο διεθνές ιατρικό συνέδριο, απευθύνεται σε επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται κλινικά ή ερευνητικά με θέματα σχετικά με τη θρόμβωση και την αντιθρομβωτική αγωγή.

Προβολή

Περισσότερα

Συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece” 2018Συνέδριο “The Future of Healthcare in Greece” 2018

20 Μαρτίου 2018

Μεταρρυθμίσεις και διακρατικές συνεργασίες στο επίκεντρο του φετινού κορυφαίου δημόσιου διαλόγου για το μέλλον της Υγείας στην Ελλάδα.

Ημερίδα – Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό

19 Μαρτίου 2018

Η Ημερίδα είναι δωρεάν για τα άτομα με αυτισμό και τους γονείς ατόμων με αυτισμό.

Οδύσσεια της Νανο-Ηλεκτρονικής

19 Μαρτίου 2018

Την εξέλιξη της επιστήμης της Νανο-ηλεκτρονικής από τις λυχνίες μέχρι τις σημερινές υπερυπολογιστικές μηχανές, πραγματεύεται η επόμενη ομιλία του καινοτόμου θεσμού Cafe Scientifique.

Πασχαλινό Bazaar από Άτομα με Αυτισμό

19 Μαρτίου 2018

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, στον πεζόδρομο Περιστερίου το Σάββατο 24 Μαρτίου για το 8ο εορταστικό Πασχαλινό Bazaar, από τις 10:00 – 16:00.

Η ελληνική πρωτοβουλία υποστηρίζει τον οργανισμό GIVEMED με χορηγία ύψους $ 15.000Η ελληνική πρωτοβουλία υποστηρίζει τον οργανισμό GIVEMED με χορηγία ύψους $ 15.000

19 Μαρτίου 2018

Μέσω της χορηγίας, το THI συνεχίζει να ενισχύει καινοτόμους οργανισμούς που δουλεύουν για να λύσουν σημαντικά προβλήματα τα οποία έχουν ενταθεί κατά τη περίοδο της κρίσης.

Κλήρωση του Ιατρονετ για 5 βιβλία, με θέμα την πρόληψη του διαβήτηΚλήρωση του Ιατρονετ για 5 βιβλία, με θέμα την πρόληψη του διαβήτη

19 Μαρτίου 2018

Πέντε τυχεροί αναγνώστες του Ιatronet.gr, θα κερδίσουν το βιβλίο "Προλάβετε τον διαβήτη και ρυθμίστε το σάκχαρό σας σε 8 εβδομάδες'', από τις εκδόσεις Πεδίο.

Ιατρική παρέμβαση στον Πειραιά

16 Μαρτίου 2018

Οσες γυναίκες επιθυμούν μπορούν να υποβληθούν σε pap test και διακολπικό υπέρηχο.

Ενημερωτική εκδήλωση: Θαλάσσια σπορ και ασφάλειαΕνημερωτική εκδήλωση: Θαλάσσια σπορ και ασφάλεια

16 Μαρτίου 2018

Πόσα πράγματα γνωρίζουν τα παιδιά και οι νέοι για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόληψη και να μειώσουμε τον αριθμό των ατυχημάτων και των πνιγμών;

Ο ΙΣΑ παρέδωσε δύο απινιδωτές στο Δήμο ΣουλίουΟ ΙΣΑ παρέδωσε δύο απινιδωτές στο Δήμο Σουλίου

15 Μαρτίου 2018

Θα αξιοποιηθούν για  να καλύψουν τις ανάγκες των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών.

Βραβεία Natura 2000: 5 ελληνικές υποψηφιότητες στον τελικό- Ψηφίστε τώρα τον υποψήφιο της επιλογής σας!Βραβεία Natura 2000: 5 ελληνικές υποψηφιότητες στον τελικό- Ψηφίστε τώρα τον υποψήφιο της επιλογής σας!

15 Μαρτίου 2018

Από τις εβδομήντα πέντε έγκυρες υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν σε όλη την ΕΕ επελέγησαν εικοσιπέντε υποψήφιοι από δεκαέξι χώρες, ανάμεσά τους και πέντε από την Ελλάδα, για τον τελικό.

Η θεραπευτική δύναμη της τέχνης

15 Μαρτίου 2018

Το Σάββατο 17 Μαρτίου θα φιλοξενηθεί η έκθεση των φυσικών έργων των παιδιών των 3 νοσοκομείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, η ταινία κινουμένων σχεδίων της καλλιτέχνιδας Louise MERCADIER και η ευρύτερη δουλειά του «Aquarium Virtuel».

Καινοτόμο σεμινάριο από φοιτητές του τμήματος ιατρικής της Σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘΚαινοτόμο σεμινάριο από φοιτητές του τμήματος ιατρικής της Σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ

15 Μαρτίου 2018

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για την εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής, με στόχο την απόκτηση απαραίτητων δεξιοτήτων για την κλινική πράξη και την επαγγελματική σταδιοδρομία τους

Πρόγραμμα καινοτομίας της εταιρείας G4A GeneratorΠρόγραμμα καινοτομίας της εταιρείας G4A Generator

15 Μαρτίου 2018

H Bayer ψάχνει νέο λογισμικό, hardware, καινοτόμες τεχνολογίες και διαδικασίες που μπορούν να εφαρμοστούν στον τομέα της υγείας και της φαρμακευτικής, συμβάλλοντας στην πρόοδο του τομέα αυτού.

Ημερίδα για την Προστασία προσωπικών δεδομένων στο χώρο της Υγείας

15 Μαρτίου 2018

Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιαστεί ο νέος Ευρωπαϊκός κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προκήρυξη 2ου Καποδιστριακού Δρόμου 2018Προκήρυξη 2ου Καποδιστριακού Δρόμου 2018

15 Μαρτίου 2018

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαίου στην Πανεπιστημιούπολη Ιλίσια - Ζωγράφου.

Ημερίδα για τις νεότερες τεχνικές στην απεικόνιση της παθολογίας του μαστού

14 Μαρτίου 2018

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την «Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Ημερίδα για τις Πολυνευροπάθειες

14 Μαρτίου 2018

Στην ημερίδα, έγκριτοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των περιφερικών πολυνευροπαθειών.

Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ: Εκστρατεία ενημέρωσης για την κρυοσυντήρηση ωαρίωνInstitute of Life ΜΗΤΕΡΑ: Εκστρατεία ενημέρωσης για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

14 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε εκστρατεία ενημέρωσης για την κρυοσυντήρηση ωαρίων με τη συμμετοχή ιατρών από τη Μονάδα Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ στο Golden Hall.

Συνέδριο “Health Technology Assessment (ΗΤΑ)''Συνέδριο “Health Technology Assessment (ΗΤΑ)''

14 Μαρτίου 2018

Στόχος του συνεδρίου είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου συστήματος HTA, διερευνώντας, τις προκλήσεις και τα οφέλη.

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενόψει Πάσχα

14 Μαρτίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Σημαντικά αποτελέσματα ερευνών θα παρουσιαστούν στο συνέδριο αθλιατρικής στη Θεσσαλονίκη

13 Μαρτίου 2018

.Στόχος του Συνεδρίου είναι, μεταξύ άλλων, να αναδείξει την αναγκαιότητα αναγνώρισης της Αθλητιατρικής Ειδικότητας, ως Ιατρικής Ειδικότητας στην Ελλάδα.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α εκπαιδεύει τους ρευματοπαθείς για να είναι ανταγωνιστικοί σε θέματα εργασίαςΗ ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α εκπαιδεύει τους ρευματοπαθείς για να είναι ανταγωνιστικοί σε θέματα εργασίας

13 Μαρτίου 2018

Η εκπαίδευση αποσκοπεί στην επαγγελματική ενδυνάμωση των ρευματοπαθών στα νέα δεδομένα ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς σε θέματα εργασίας

Φιλοκτήτης: Διήμερο σεμινάριο με θέμα “Gait Therapy: Assess and Treat”Φιλοκτήτης: Διήμερο σεμινάριο με θέμα “Gait Therapy: Assess and Treat”

12 Μαρτίου 2018

Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η κα Νechama Karman, PT, Msc, PCS, εξειδικευμένη στην παιδιατρική φυσικοθεραπεία με κλινική ιδιωτική άσκηση στο Great Neck της Νέας Υόρκης.

Ημερίδα ενημέρωσης κοινού για τις συσκευές διαχείρισης ρυθμούΗμερίδα ενημέρωσης κοινού για τις συσκευές διαχείρισης ρυθμού

12 Μαρτίου 2018

Τι είναι οι βηματοδότες; Τι είναι οι απινιδωτές; Πώς ζουν και πώς είναι η ποιότητα των ασθενών που υποβλήθηκαν σε επέμβαση κατάλυσης αρρυθμιών;

Επιστημονική συνάντηση επαγγελματιών υγείας για την ιλαρά στη Θεσσαλονίκη

12 Μαρτίου 2018

Η ενημέρωση πραγματοποιείται από το ΚΕΕΛΠΝΟ την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο Νευροεπιστημών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.

ΜΗΤΕΡΑ: Συνέδριο για τις νεότερες εξελίξεις στην παχυσαρκίαΜΗΤΕΡΑ: Συνέδριο για τις νεότερες εξελίξεις στην παχυσαρκία

12 Μαρτίου 2018

Στη χώρα μας, 6 στους 10 ενήλικες είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Οι άνδρες είναι συχνότερα υπέρβαροι, ενώ οι γυναίκες είναι παχύσαρκες.

Ο ρόλος των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

9 Μαρτίου 2018

Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται το Annual Sustainability Workshop, στις 21 Μαρτίου 2018,

Η ευαισθητοποίηση του κοινού είναι μεγάλη δύναμη στη μάχη ενάντια στον καρκίνοΗ ευαισθητοποίηση του κοινού είναι μεγάλη δύναμη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

8 Μαρτίου 2018

Ενημερώσου –βοήθησε, γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στη σωστή ιατρική ενημέρωση για τη βέλτιστη ψυχική και κοινωνική φροντίδα των καρκινοπαθών.

Πρώιμη παρέμβαση σε βρέφη υψηλού κινδύνου: Το μέλλον στην αποκατάστασηΠρώιμη παρέμβαση σε βρέφη υψηλού κινδύνου: Το μέλλον στην αποκατάσταση

8 Μαρτίου 2018

Επιστημονικό Συνέδριο οργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

8 Μαρτίου 2018

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστερίου με τη συμμετοχή Εθελοντών του Τομέα Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Προσφορά εξετάσεων από το ΙΑΣΩ General για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου 2018

Με το μήνυμα «Δώσε αξία στην υγεία σου! Κάνε την πρόληψη συνήθεια!» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το ΙΑΣΩ General, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει την κάθε γυναίκα να κάνει την πρόληψη στάση ζωής, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες  Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων για όλες τις γυναίκες

8 Μαρτίου 2018

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ γιορτάζει και φέτος μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει προληπτικούς ελέγχους υγείας και ομορφιάς σε προνομιακές τιμές.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

8 Μαρτίου 2018

Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου σε ειδικές, μειωμένες τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών από τις 8 έως τις 16 Μαρτίου.

Εναρκτήρια εκδήλωση της καμπάνιας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή ΑιμοδότηΕναρκτήρια εκδήλωση της καμπάνιας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

7 Μαρτίου 2018

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Πολίτη, του πρωτοπόρου επιστήμονα, του οποίου το έργο αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο στην οργάνωση του συστήματος Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

ΙΑΣΩ: “Anti-stress therapy” για την ημέρα της γυναίκας

7 Μαρτίου 2018

Καταπολεμήστε το άγχος, διώξτε το stress από τη ζωή σας!

Διαγωνισμός – έκθεση φωτογραφίας του δικτύου φορέων πρόληψης και θεραπείας των εξαρτήσεων ν. Θεσσαλονίκης

6 Μαρτίου 2018

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν θα χαρακτηρίζονται από ποικίλη θεματολογία.

Κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών ΣωμάτωνΚοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων

6 Μαρτίου 2018

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων πρώην και νυν αρχηγοί υγειονομικού, οικονομικού, δικαστικού και στρατολογικού των Ενόπλων Δυνάμεων και εν ενεργεία διευθυντές στρατιωτικών νοσοκομείων.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: Ημέρα ΥπογονιμότηταςΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: Ημέρα Υπογονιμότητας

6 Μαρτίου 2018

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Συνέδριο ΣΦΕΕ: Δίκαιο και δεοντολογία του φαρμάκουΣυνέδριο ΣΦΕΕ: Δίκαιο και δεοντολογία του φαρμάκου

6 Μαρτίου 2018

Το Συνέδριο θα πλαισιωθεί με ομιλητές από την EFPIA, τον BUSINESS EUROPE, τον ΣΕΒ, τον ΟΟΣΑ, εκπροσώπους της HACRO, του ΣΕΔΕΑ, του Ελληνικού Πανεπιστημίου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ.α.

3ο Forum Υγείας 2018: Δωρεάν ενημέρωση και φροντίδα υγείας για όλη την οικογένεια3ο Forum Υγείας 2018: Δωρεάν ενημέρωση και φροντίδα υγείας για όλη την οικογένεια

6 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, στις 17 και 18 Μαρτίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ημέρα της Γυναίκας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

6 Μαρτίου 2018

Εξετάσεις προληπτικού έλεγχου για όλες τις γυναίκες, σε ειδικές μειωμένες τιμές, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, από τις 6 έως τις 16 Μαρτίου.

Παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες: Αναζητώντας ασφάλειαΠαιδιά πρόσφυγες και μετανάστες: Αναζητώντας ασφάλεια

6 Μαρτίου 2018

Για τα  παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες, τα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι το καταφύγιό τους.

Μουσική βραδιά για τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

6 Μαρτίου 2018

Μεγάλη μουσική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό στα Τρίκαλα.

5ο Ετήσιο Συνέδριο Ουρογεννητικής Ογκολογίας

6 Μαρτίου 2018

Στις 9-11 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το 5ο ετήσιο συνέδριο ουρογεννητικής ογκολογίας, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πολλαπλούν Μυέλωμα και άλλες Πλασματοκυτταρικές Δυσκρασίες» από το ΕΚΠΑΕκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πολλαπλούν Μυέλωμα και άλλες Πλασματοκυτταρικές Δυσκρασίες» από το ΕΚΠΑ

5 Μαρτίου 2018

Στα σεμινάρια συμμετείχαν 20 Ιατροί Αιματολόγοι Ογκολόγοι από 7 χώρες της Ευρώπης.

Το «Υγεία για όλους» για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

5 Μαρτίου 2018

Στις 10 Μαρτίου 2018 στις κρατούμενες των φυλακών Θήβας θα πραγματοποιηθεί δωρεάν πνευμονολογικός έλεγχος και στη συνέχεια οι γυναίκες θα παρακολουθήσουν σεμινάριο για την αντισύλληψη και το θηλασμό.

Διημερίδα για τις ‘’Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018’’Διημερίδα για τις ‘’Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση 2018’’

5 Μαρτίου 2018

Η διημερίδα η οποία ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, είναι από τα παλαιότερα απεικονιστικά συνέδρια με επίκεντρο την υπερηχοκαρδιολογία υπό τη διοργάνωση της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΓΝΑ Ιπποκρατείου.

Εβδομάδα δωρεάν λογοθεραπευτικής αξιολόγησης στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

5 Μαρτίου 2018

Στα 23 χρόνια λειτουργίας του το Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά, μέσω καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, χιλιάδες ασθενείς με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές.

Ημερίδα με θέμα «Εξοικείωση των Φροντιστών με την Έρευνα»Ημερίδα με θέμα «Εξοικείωση των Φροντιστών με την Έρευνα»

5 Μαρτίου 2018

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, του European Brain Council και της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τον εγκέφαλο.

Διαχείριση χρόνου για ποιοτική και παραγωγική εργασία

5 Μαρτίου 2018

Εξετάζονται οι παράγοντες απώλειας χρόνου στο εργασιακό περιβάλλον, η αναπλήρωση της ατομικής ενέργειας, ο καθορισμός προτεραιοτήτων και η κατανομή των εργασιών.

Το 1o εξειδικευμένο site για ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και τους συγγενείς τουςΤο 1o εξειδικευμένο site για ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και τους συγγενείς τους

5 Μαρτίου 2018

Το grandmama έχει όραμα να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και πολύτιμο βοήθημα στους συγγενείς των ηλικιωμένων.

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος νεφρικής λειτουργίαςΔωρεάν προληπτικός έλεγχος νεφρικής λειτουργίας

2 Μαρτίου 2018

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού προσφέρει δωρεάν προληπτικό έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας σε γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών.

Η απώλεια ακοής είναι σε άνοδο στην ΕλλάδαΗ απώλεια ακοής είναι σε άνοδο στην Ελλάδα

2 Μαρτίου 2018

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Κοινωνική Προσέγγιση της Βαρηκοΐας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για παιδιά από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

2 Μαρτίου 2018

Μειωμένες τιμές ισχύουν από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή.

ΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή του ΥΓΕΙΑ στο 3ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESSΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή του ΥΓΕΙΑ στο 3ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS

2 Μαρτίου 2018

Επιλεγμένα χειρουργεία που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα εκείνης της ημέρας, θα μεταδοθούν live.

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Ιώδιο: Σε ποιες τροφές το βρίσκουμε και ποια είναι τα οφέλη του;Ιώδιο: Σε ποιες τροφές το βρίσκουμε και ποια είναι τα οφέλη του;

Αν χρειάζεστε περισσότερο ιώδιο στη διατροφή σας, τα παρακάτω τρόφιμα θα σας το προσφέρουν…... Περισσότερα »

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματάμε την άσκησηΤι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματάμε την άσκηση

Ξέρουμε για τα οφέλη της γυμναστικής. Τι συμβαίνει όμως αφού τη διακόψουμε;... Περισσότερα »

10 τρόποι να καταπολεμήσουμε το ξηρό δέρμα10 τρόποι να καταπολεμήσουμε το ξηρό δέρμα

Αν σας βασανίζει η ξηροδερμία οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να είστε συνεχώς ενυδατωμένοι…... Περισσότερα »

Vegan διατροφή: Ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι;Vegan διατροφή: Ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι;

Μια vegan διατροφή είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C, σίδηρο και μαγνήσιο, φολικό οξύ, αλλά και χαμηλότερη σε θερμίδες και κορεσμένα λιπαρά.... Περισσότερα »

Video - Οδηγίες προφύλαξης από τις αλλεργίες

Ο Αλλεργιολόγος Δρ. Ιωάννης Γαλατάς, εξηγεί ότι η αποφυγή της έκθεσης σε συγκεκριμένα αλλεργιογόνα είναι μία απλή και αποτελεσματική μέθοδος αν και μερικές φορές είναι δύσκολη η εφαρμογή της. Οι γύρεις ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

forget_often
Συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να ξεχνάει συχνά;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
Τα ξηρά ή σκασμένα χείλη μπορεί να θέλουν κάτι να σας πουν παραπάνω για την υγεία σας.
Μήπως είναι άδικο να απαιτείς από τον σύντροφό σου να αλλάξει ενώ έχει τα ίδια ελαττώματα από τότε που τον γνώρισες;
Ποιο ζώδιο θα ψάξει το κινητό σου και θα σου κάνει σκηνή απ’ το πουθενά και ποιο δεν θα κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι; Τα άστρα απαντούν.
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης