ΑρχικήΕιδήσεις - Νέα

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πιο πρόσφατα

Laurent Dupont: Σε τι απαντά η βία του παιδιού;Laurent Dupont: Σε τι απαντά η βία του παιδιού;

19 Απριλίου 2018

Την Παρασκευή 27 Απριλίου το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος υποδέχεται στο Auditorium Theo Angelopoulos τον Γάλλο ψυχαναλυτή Λωράν Nτυπόν, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Σε τι απαντάει η βία του παιδιού;»

«Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών: Από τη θεωρία στην πράξη»

19 Απριλίου 2018

Σεμινάριο με θέμα: «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών: Από τη θεωρία στην πράξη» στο Μαρούσι.

Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα διπλογεμιστά Παπαδοπούλου!Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα διπλογεμιστά Παπαδοπούλου!

19 Απριλίου 2018

H νέα καμπάνια των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου είναι στον αέρα με 3 ανατρεπτικά και απολαυστικά τηλεοπτικά spots.

Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  του Ινστιτούτου «Γαληνός»Παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  του Ινστιτούτου «Γαληνός»

19 Απριλίου 2018

Eκτός από τις καταστατικές του προτεραιότητες ως χώρος παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης, φιλοδοξεί να λειτουργήσει επιπλέον και ως χώρος ανταλλαγής, ανάπτυξης και σύνθεσης ιδεών και πρακτικών.

Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: από την πρόληψη στην τελική επιστροφή μετά από τραυματισμόΣύγχρονο Ποδόσφαιρο: από την πρόληψη στην τελική επιστροφή μετά από τραυματισμό

19 Απριλίου 2018

Θα υπάρχουν 20 στρόγγυλες τράπεζες, 4 διαλέξεις, 6 συνεδρίες ελεύθερων ερευνητικών ανακοινώσεων μαζί με τις αναρτημένες ανακοινώσεις και εμπορική έκθεση.

Προβολή

Περισσότερα

Diabetes Forum: Θέσεις και αντιθέσειςDiabetes Forum: Θέσεις και αντιθέσεις

18 Απριλίου 2018

Επιστημονική συνάντηση για τους επαγγελματίες υγείας με σκοπό να συζητηθούν και να διερευνηθούν τα νεότερα δεδομένα στην έρευνα του διαβήτη και της θεραπείας του.

Τα drones στην υπηρεσία της Γραμμής Ζωής-Silver Alert και την ΕΟΔΑΤα drones στην υπηρεσία της Γραμμής Ζωής-Silver Alert και την ΕΟΔΑ

18 Απριλίου 2018

Η flygreecedrone με την πολυετή εμπειρία της στο χειρισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, κινητοποιείται άμεσα για τον έγκαιρο εντοπισμό κάθε εξαφανισμένου.

Ημερίδα ευαισθητοποίησης με θέμα την «Αυτοεκτίμηση» από το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

18 Απριλίου 2018

Η Κοινωνική Συμβουλευτική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Δυτικής Aττικής πραγματοποιεί ημερίδα την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Χρήση 3D αντιβακτηριακών εργαλείων από φοιτητές της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘΠαγκόσμια πρωτοτυπία: Χρήση 3D αντιβακτηριακών εργαλείων από φοιτητές της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ

18 Απριλίου 2018

Το πρωτοποριακό Σεμινάριο διοργανώνεται, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Συστηματικό σκληρόδερμα: Μια σπάνια ρευματολογική νόσος με σοβαρές καρδιολογικές συνέπειεςΣυστηματικό σκληρόδερμα: Μια σπάνια ρευματολογική νόσος με σοβαρές καρδιολογικές συνέπειες

18 Απριλίου 2018

Κατάθεση εμπειρίας και συζήτηση πρωτοποριακών ιδεών μεταξύ ειδικών.

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Προσφορά εξετάσεων από το Παιδονεφρολογικό Τμήμα

18 Απριλίου 2018

Εξετάσεις στην ειδική, μειωμένη τιμή των 85 ευρώ προσφέρει το Παιδονεφρολογικό Τμήμα του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, από τις 18 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και αντιμετώπισης παθήσεων, σχετιζόμενων με τους νεφρούς.

Xορός της ανθισμένης αμυγδαλιάςXορός της ανθισμένης αμυγδαλιάς

18 Απριλίου 2018

Η αναβίωση του χορού ήταν μία ευκαιρία συνάντησης που ένωσε την ακαδημαϊκή με την λοιπή ιατρική κοινότητα και με τα μέλη της κοινωνίας που βρίσκονται γύρω από αυτήν.

ΙΑΣΩ: Σεμινάριο για τις «Εφαρμογές των Laser στη Χειρουργική και Αισθητική Γυναικολογία»

17 Απριλίου 2018

Από φέτος θα ξεκινήσει στο ΙΑΣΩ η διεξαγωγή μιας σειράς σεμιναρίων, τα οποία θα διεξάγονται κάθε χρόνο, θα έχουν συγκεκριμένη θεματολογία και θα καλύπτουν επίκαιρα θέματα Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Hello Haemophilia: Mία κοινότητα με στόχο τη θετική αλλαγή για τους ανθρώπους με αιμορροφιλία, και στην ΕλλάδαHello Haemophilia: Mία κοινότητα με στόχο τη θετική αλλαγή για τους ανθρώπους με αιμορροφιλία, και στην Ελλάδα

17 Απριλίου 2018

Η δημιουργία της πλατφόρμας ανοίγει νέες προοπτικές για την κοινότητα των ανθρώπων που επηρεάζονται από την αιμορροφιλία στην Ελλάδα.

Διεθνής Έκθεση και Συνέδρια για την ιατρική και βιομηχανική κάνναβηΔιεθνής Έκθεση και Συνέδρια για την ιατρική και βιομηχανική κάνναβη

16 Απριλίου 2018

Για τρεις  ημέρες, από την 1η έως τις 3 Ιουνίου 2018, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία της κάνναβης.

Ομιλία με θέμα «Διατροφή και καρκίνος»Ομιλία με θέμα «Διατροφή και καρκίνος»

16 Απριλίου 2018

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 7 μμ, με ομιλήτρια την κ. Ειρήνη Χριστάκη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο MSc, Υποψήφια Διδάκτωρα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

16 Απριλίου 2018

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για δράσεις πρόληψης υγείας και ενημέρωσης των πολιτών, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Διάλεξη για το μέλλον των τραπεζών ομφαλοπλακουντιακού αίματοςΔιάλεξη για το μέλλον των τραπεζών ομφαλοπλακουντιακού αίματος

13 Απριλίου 2018

Σκοπός της συγκεκριμένης διάλεξης είναι να εξοικειωθεί το κοινό με την σημασία ύπαρξης αποθεμάτων ομφαλοπλακουντιακού αίματος (ΟΠΑ) στις αντίστοιχες τράπεζες συντήρησης.

Επίσκεψη Προέδρου Ε.Ε.Σ. στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα

12 Απριλίου 2018

O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρέσβης ε.τ. κ. Αλέξης Αλεξανδρής μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018 στην εν λόγω δομή.

Χορηγία της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στον οργανισμό ΕΛΙΖΑΧορηγία της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στον οργανισμό ΕΛΙΖΑ

12 Απριλίου 2018

H χορηγία είναι ύψους $10.000. Το ΕΛΙΖΑ είναι μια Ελληνική εξειδικευμένη ΜΚΟ που ασχολείται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.

Προωρότητα και νεογνά υψηλού κινδύνου - Ολιστική διαθεραπευτική παρέμβαση

12 Απριλίου 2018

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Προωρότητα και νεογνά υψηλού κινδύνου - Ολιστική διαθεραπευτική παρέμβαση".

Ημερίδα πρώτων βοηθειών για τη γάτα στις 6 ΜαϊουΗμερίδα πρώτων βοηθειών για τη γάτα στις 6 Μαϊου

11 Απριλίου 2018

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου και Γάτας και η «Pets Pro Academy» διοργανώνουν την πρώτη ημερίδα πρώτων βοηθειών για την γάτα στις 6 Μαΐου 2018.

Η INTERAMERICAN με «To Χαμόγελο του Παιδιού» για το ΠάσχαΗ INTERAMERICAN με «To Χαμόγελο του Παιδιού» για το Πάσχα

10 Απριλίου 2018

Η εταιρεία φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της και των γραφείων της Καλλιθέας το bazaar με πασχαλινά δώρα.

3ο Συμπόσιο Νευρολογίας Στρατιωτικών Νοσοκομείων3ο Συμπόσιο Νευρολογίας Στρατιωτικών Νοσοκομείων

10 Απριλίου 2018

Η θεματολογία του Συμποσίου θα επικεντρωθεί στις λεγόμενες «αυτοάνοσες» νευρολογικές παθήσεις, που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινής μας κλινικής πρακτικής.

"Η Καρδιά του Παιδιού" προσέφερε λαμπάδες στα καρδιοπαθή παιδάκια"Η Καρδιά του Παιδιού" προσέφερε λαμπάδες στα καρδιοπαθή παιδάκια

10 Απριλίου 2018

Οι διάδρομοι των Νοσοκομείων γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνες και φωτεινά χαμόγελα από τα νοσηλευόμενα καρδιοπαθή παιδιά.

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ.Κ. "ΑγκαλιάΖΩ"

5 Απριλίου 2018

Το ΔΣ εξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 5ης Μαρτίου 2018.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, έκλεισε 6 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο συνάνθρωποΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, έκλεισε 6 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο

5 Απριλίου 2018

Οι εθελοντές γιατροί και φαρμακοποιοί διεκπεραιώνουν μεγάλο όγκο εργασίας, συμμετέχοντας σε δράσεις για την συλλογή φαρμάκων και φροντίζοντας στη συνέχεια την κατηγοριοποίηση και ταχτοποίησή τους.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

5 Απριλίου 2018

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους σε ειδικές, μειωμένες τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών από τις 4 έως τις 30 Απριλίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Εφαρμογή EydApp: Νέα αναβάθμιση, νέα χαρακτηριστικά!Εφαρμογή EydApp: Νέα αναβάθμιση, νέα χαρακτηριστικά!

5 Απριλίου 2018

Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή EydApp, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν άμεσα και γρήγορα το λογαριασμό τους.

Προληπτικός αλλεργιολογικός έλεγχος για παιδιά και ενήλικες από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

4 Απριλίου 2018

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει εξετάσεις προληπτικού αλλεργιολογικού ελέγχου σε ειδικές, μειωμένες τιμές για παιδιά και ενήλικες από τις 4 έως τις 30 Απριλίου 2018, με σκοπό να αναδείξει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης για τις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

«12ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης» ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε & ΒΙΑΝ Α.Ε – Πασχαλινή δράση για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»«12ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης» ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε & ΒΙΑΝ Α.Ε – Πασχαλινή δράση για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»

4 Απριλίου 2018

Εργαζόμενοι συμμετείχαν εθελοντικά στην κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της ΒΙΑΝΕΞ.

Μουσικές βραδιές από την Pfizer Hellas Band για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκηΜουσικές βραδιές από την Pfizer Hellas Band για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

4 Απριλίου 2018

Το οδοιπορικό των εθελοντών της Pfizer Band ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα και το «Καλλιμανοπούλειο» Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.

Chivas Venture 2018:  Η ΤΟΒΕΑ, η ελληνική συμμετοχή χρειάζεται τη ψήφο σου!Chivas Venture 2018:  Η ΤΟΒΕΑ, η ελληνική συμμετοχή χρειάζεται τη ψήφο σου!

4 Απριλίου 2018

Η ομάδα της TOBEA με την πατενταρισμένη συσκευή SEATRAC που διευκολύνει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα στη θάλασσα ενδιαφέρεται να ακουστεί το μήνυμα της σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

4 Απριλίου 2018

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους σε ειδικές, μειωμένες τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών από τις 4 έως τις 30 Απριλίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Πρόληψη ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες κατά τη διάρκεια του ΠάσχαΠρόληψη ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες κατά τη διάρκεια του Πάσχα

4 Απριλίου 2018

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», εν όψει Πάσχα και για μία ακόμα χρονιά, ενημερώνει τα παιδιά και τους γονείς για τις εξαιρετικά επικίνδυνες επιπτώσεις που έχει η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών από τα παιδιά.

Μία ξεχωριστή γιορτή από την ΕΥΔΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα ΝερούΜία ξεχωριστή γιορτή από την ΕΥΔΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

4 Απριλίου 2018

Mαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ ώστε να γνωρίσουν «Το ταξίδι του Σταγονούλη».

Ορειβατικά ατυχήματα στον ΌλυμποΟρειβατικά ατυχήματα στον Όλυμπο

2 Απριλίου 2018

Η σημασία της πρόληψης και η συμβολή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Πρόγραμμα “REFRAME”: Υποστήριξη των προσφύγων σε θέματα εξαρτήσεων, έμφυλης βίας και επιμόρφωσηςΠρόγραμμα “REFRAME”: Υποστήριξη των προσφύγων σε θέματα εξαρτήσεων, έμφυλης βίας και επιμόρφωσης

2 Απριλίου 2018

Yλοποιείται από κοινού από τους δύο φορείς με χρηματοδότηση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας REFRAMΕ.

5ο Τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό5ο Τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό

2 Απριλίου 2018

Οι συμμετέχοντες, άτομα με αυτισμό και άλλα σύνδρομα, έλαβαν μέρος στο «5ο Τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό» που διοργάνωσε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

8 νέες περιοχές στον αγώνα κατά της υπογεννητικότητας8 νέες περιοχές στον αγώνα κατά της υπογεννητικότητας

2 Απριλίου 2018

Με έτος ίδρυσης το 2015, η HOPEgenesis είναι μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Μεγάλη ανταπόκριση των μελών του ΕΚΠΑ για εγγραφή στο μητρώο εθελοντών δοτών Μυελού των ΟστώνΜεγάλη ανταπόκριση των μελών του ΕΚΠΑ για εγγραφή στο μητρώο εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών

29 Μαρτίου 2018

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», λειτουργεί από τον Μάρτιο τον 2014 και αποτελεί τον πιο πρόσφατο κρίκο στην αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και φροντίδας τον συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

1o Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Παρακλίνιου Διαγνωστικού Ελέγχου1o Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Παρακλίνιου Διαγνωστικού Ελέγχου

28 Μαρτίου 2018

Θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2018, στο αμφιθέατρο του “Ερρίκος Ντυνάν Hospital center”.

«Η Αξιολόγηση της Τεχνολογίας Υγείας: Εμπόδια και Υπερβάσεις»

27 Μαρτίου 2018

Στην Επιστημονική συνάντηση θα μιλήσει ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Ολύμπιος Παπαδημητρίου.

Διάλεξη με θέμα τα αυτοάνοσα νοσήματαΔιάλεξη με θέμα τα αυτοάνοσα νοσήματα

27 Μαρτίου 2018

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για την επίδραση του τρόπου ζωής, της διατροφής και των σύγχρονων εργαλείων της εξατομικευμένης ιατρικής στην πρόληψη και αντιμετώπιση των ασθενειών.

ΙΑΣΩ Παίδων: 7η Επιστημονική Ημερίδα ΙΑΣΩ Παίδων

27 Μαρτίου 2018

Η Επετειακή Ημερίδα των 10 χρόνων λειτουργίας του νοσοκομείου.

ΣτηρίΖΟΥΜΕ- Πρόγραμμα κατ’οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνουΣτηρίΖΟΥΜΕ- Πρόγραμμα κατ’οίκον υποστήριξης μαχητών του καρκίνου

27 Μαρτίου 2018

Tο αποτέλεσμα της συνεργασίας της «Νοσηλείας», του Οργανισμού που προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι με το «ΚΕΦΙ», τον Οργανισμό που στέκεται δίπλα στους ογκολογικούς ασθενείς.

Πασχαλινό Παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης ΗλιούποληΠασχαλινό Παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολη

27 Μαρτίου 2018

Το Πασχαλινό Παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης είναι γεγονός!

Ημερίδα: «Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος»Ημερίδα: «Καρκίνοι Γαστρεντερικού Συστήματος»

27 Μαρτίου 2018

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ημερίδα για τη  νεότητα στη μέση ηλικίαΗμερίδα για τη  νεότητα στη μέση ηλικία

27 Μαρτίου 2018

Στις 31 Μαρτίου, ειδικοί συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για να μεταδώσουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα.

Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας 2018Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας 2018

26 Μαρτίου 2018

Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας.

Συναυλία Corpus Medicorum - European Tour 2018

26 Μαρτίου 2018

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Ιατρική Ορχήστρα της Αυστραλίας Corpus Medicorum.

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεροντολογίας και Γηριατρικής14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεροντολογίας και Γηριατρικής

26 Μαρτίου 2018

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει πληθώρα διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών, κλινικών φροντιστηρίων και δορυφορικών συμποσίων.

Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας

26 Μαρτίου 2018

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου 2018, διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Φιλανθρωπικό Bazaar του Τμήματος Νεότητας Ε.Ε.Σ. Ν. ΣμύρνηςΦιλανθρωπικό Bazaar του Τμήματος Νεότητας Ε.Ε.Σ. Ν. Σμύρνης

26 Μαρτίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Golf της Γλυφάδας το φιλανθρωπικό Bazaar του Τμήματος Νεότητας Ε.Ε.Σ. Νέας Σμύρνης.

Η Lavipharm για 9η συνεχή χρονιά συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»Η Lavipharm για 9η συνεχή χρονιά συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

23 Μαρτίου 2018

Με στόχο την κινητοποίηση όλων των πολιτών του κόσμου κατά της κλιματικής αλλαγής, η συμβολική κίνηση «Ώρα της Γης» έρχεται και φέτος να μας θυμίσει την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και της φύσης.  

Έκθεση έργων των Καλιτεχνικών Εργαστηρίων Ζωγραφικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

22 Μαρτίου 2018

Η Έκθεση συνδιοργανώνεται από τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Ζωγραφικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

2ωρο crash-course για το Growth Hacking Marketing

22 Μαρτίου 2018

Πώς θα πας τα marketing skills σου πολλά βήματα μπροστά!

«Πολυφωνίες» - Μουσικές Εκδηλώσεις Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου – Συναυλία Ορχήστρας Ρωμάνα

22 Μαρτίου 2018

Tο Ωνάσειο φιλοξενεί στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων «Πολυφωνίες», την Ορχήστρα Ρωμάνα υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Καρπάθιου.

Ημερίδα Ενημέρωσης και Πρόληψης

21 Μαρτίου 2018

Στην ημερίδα θα παρευρίσκονται κλιμάκια του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας που θα πραγματοποιήσουν αιμοδοσία στους φοιτητές.

Οι τελευταίες εξελίξεις της Ορθοπαιδικής στην Θεσσαλονίκη

21 Μαρτίου 2018

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και την κλινική πράξη της ορθοπαιδικής, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του «7th Meeting of the International Mediterranean Society of Orthopaedic Surgery».

Σελίδες: Επόμενη
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Κοινωνική φοβία: Οι πιο χρήσιμες συμβουλέςΚοινωνική φοβία: Οι πιο χρήσιμες συμβουλές

Θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο sport; Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι κολύμβηση και χορό, εμείς θα σας πούμε ποια θα είναι τα οφέλη…... Περισσότερα »

Ανεβασμένη χοληστερόλη: Τι να φάω έξω;Ανεβασμένη χοληστερόλη: Τι να φάω έξω;

Επειδή το φαγητό έξω μπορεί να μας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αν ακολουθούμε συγκεκριμένη διατροφή…... Περισσότερα »

Ειδική αγωγή και λογοθεραπείαΕιδική αγωγή και λογοθεραπεία

Ποιες θεραπευτικές παρεμβάσεις περιλαμβάνει ο όρος ειδική αγωγή; Πού χρησιμοποιούνται;... Περισσότερα »

Θυρεοειδίτιδα Hashimoto: Όσα πρέπει να γνωρίζετεΘυρεοειδίτιδα Hashimoto: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι η συγκεκριμένη νόσος του θυρεοειδούς, ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου και πώς αντιμετωπίζεται;... Περισσότερα »

Video - Βοήθεια σε περισσότερες από 40.000 μετακινούμενες γυναίκες και βρέφη

Η εφαρμογή του προγράμματος 'Μητέρα και Παιδί' ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πέτυχε να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες σε περισσότερες από 40.000 μετακινούμενες γυναίκες και βρέφη προστατεύοντας την υγεία ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή

Ακολουθήστε μας

Προβολή
Προβολή

Υπηρεσίες Μελών

Δημοσκόπηση

forget_often
Συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να ξεχνάει συχνά;
Δείτε τα αποτελέσματα
Προβολή
«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» και... δυστυχείς οι πλούσιοι τω πνεύματι;
Κι όμως, η... σωστή σαλάτα μπορεί να είναι από μόνη της ένα πλήρες, χορταστικό και υγιεινό γεύμα!
Μεταμορφώστε το μπαλκόνι σας μ’ αυτές τις απλές ιδέες και σας εγγυόμαστε ότι μετά δεν θα... ξεκολλάτε!
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης