Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει.. Καθώς πλησιάζουν οι μέρες, ως δια μαγείας αλλάζουμε διάθεση, γινόμαστε όλοι λίγο πιο ζεστοί, λίγο πιο ανθρώπινοι, λίγο πιο επιρρεπείς στα θαύματα.

Τελικά η 'μαγεία' είναι το βασικό συστατικό για 'Καλά Χριστούγεννα' -όπως το μέλι στα μελομακάρονά μας, όπως η άχνη στους λαχταριστούς μας κουραμπιέδες.. Ανοίγουμε τις καρδιές μας και μοιάζει ο κόσμος λίγο καλύτερος. Ανοίγουμε το σπίτι μας, μαγειρεύουμε για τους δικούς μας ανθρώπους και ερχόμαστε πιο κοντά, τώρα που το χρειαζόμαστε περισσότερο.

Στο ολοκαίνουργιο βιβλίο του I COOK GREEK 'ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ' 
η ομάδα του iCookGreek συγκέντρωσε 30 επιλεγμένες συνταγές για το τραπέζι των γιορτινών ημερών από την Κωνσταντίνα Αθανασίου και τον Λευτέρη Λαζάρου.

Οι συνταγές της Κωνσταντίνας είναι μερικές από τις πιο all time classic και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες. Οι συνταγές του Λευτέρη έχουν ένα μοναδικό δημιουργικό twist και προσφέρονται για να γκουρμεδιάζετε με παρέα. Βάλτε τα δυνατά σας, τα καλά σας, καλέστε το έτερον ήμισυ ή τους… έτερους δεκατεσσερισήμισι της οικογένειάς σας και απολαύστε τες.

Αφήστε την κανέλα και το γαρίφαλο ή τη μυρωδιά της γαλοπούλας που σιγοψήνεται στο φούρνο να φτιάξουν την τέλεια ατμόσφαιρα. Διώξτε τον παλιό χρόνο και υποδεχτείτε τον καινούργιο όπως του αξίζει: με την πολυτέλεια που μοιραζόμαστε με τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι.

Την πιο ουσιαστική από κάθε πολυτέλεια που λαμπιρίζει εκεί έξω…

Κάντε τα μαγικά σας λοιπόν και… καλές γιορτές!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας