Η διάρροια είναι μία συχνή διαταραχή του εντέρου που μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το άγχος, τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, τη λήψη μολυσμένων τροφών ή νερού κ.α. Λόγω της διάρροιας ο οργανισμός μας χάνει περισσότερα υγρά και θρεπτικά συστατικά απ’ ότι συνήθως, αφυδατώνεται και γίνεται αδύναμος.

Εκτός αυτού, η διάρροια συχνά μάς προκαλεί ανασφάλεια και αναστατώνει τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Η διάρροια δεν χρειάζεται πλέον να σας ταλαιπωρεί και να σας χαλάει τη μέρα! Αντιμετωπίστε τη με το Imodium και επαναφέρετε το πεπτικό σας σύστημα στο φυσιολογικό του ρυθμό.

Το Imodium περιέχει λοπεραμίδη, μία δραστική ουσία, η οποία δρα στα τοιχώματα του εντέρου και αποκαθιστά τη φυσιολογική του κινητικότητα, καθώς και την ισορροπία στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Επαναφέρει γρήγορα και με ήπιο τρόπο την αρμονία στον οργανισμό και έτσι αισθάνεστε καλύτερα πιο γρήγορα και μπορείτε να συνεχίσετε με αυτοπεποίθηση τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για να αντιμετωπίσετε τη διάρροια εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή χρησιμοποιήστε το μοναδικό Imodium Instant, το οποίο λιώνει αμέσως στη γλώσσα χωρίς νερό, προσφέρει άμεση ανακούφιση και είναι ήπιο με τον οργανισμό!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]