Στο Αμφιθέατρο της Μαιευτικής Κλινικής ΙΑΣΩ στο Μαρούσι θα φιλοξενηθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο: «Διλήμματα και Αντιθέσεις για τον Καρκίνο του Μαστού σε Ακραίες Ηλικίες», που διοργανώνει η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 17:00 και το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση σύγχρονου τεχνολογικού και επιστημονικού εξοπλισμού.

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού έχει ιδρυθεί από γιατρούς, με στόχο να αναπτυχθεί και να προαχθεί η επιστημονική γνώση πάνω στο αντικείμενο των παθήσεων του μαστού. Έχοντας ως επίκεντρο τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων του γυναικείου μαστού, απευθύνεται σε κάθε γιατρό που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο αντικείμενο και διαχειρίζεται υπεύθυνα και με συνέπεια κάθε στάδιο εμφάνισης των εν λόγω παθήσεων.

Στο συνέδριο προσκαλούνται εξειδικευμένοι στο μαστό Απεικονιστές, Παθολογοανατόμοι, Παθολόγοι Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, Ψυχολόγοι, Φυσιοθεραπευτές, Τεχνολόγοι και φροντιστές υγείας που ασχολούνται με τις παθήσεις του μαστού.

Το ΙΑΣΩ προάγει τη γνώση και την επιστημονική μελέτη και παρέχει την πιο ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη συνολική φροντίδα υγείας της γυναίκας, παρέχοντας διαρκή επιστημονική εκπαίδευση και ενημέρωση του ιατρικού προσωπικού γύρω από το σύγχρονα θέματα υγείας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας της διημερίδας παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στην κλινική ΙΑΣΩ (Λ. Κηφισίας 37-39), την Παρασκευή 4 Απριλίου από τις 15:00 έως τις 17:00.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο θάνατος της γιαγιάς επηρεάζει την υγεία έφηβων αγοριών έως και για 7 χρόνια
Δ. Παρασκευής: Τι δείχνει διεθνής μελέτη για την ασφάλεια των εμβολίων κατά της CoViD
ΣΦΕΕ: Εκδήλωση ''Ημέρα Καριέρας''