Μία νέα εποχή αρχίζει για την TENA Lady. Αλλάζει, ανανεώνεται, γίνεται πιο θηλυκή και πιο δυναμική, όπως ακριβώς είναι η σύγχρονη γυναίκα στην οποία απευθύνεται. Mε νέες συσκευασίες, η TENA Lady έρχεται να μιλήσει στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα ελαφριάς ακράτειας, παραμένουν όμως δραστήριες, αγαπούν τον εαυτό τους και ζουν όπως αυτές θέλουν. 

Με λεπτή και με ανατομική κατασκευή, η νέα σερβιέτα ακράτειας TENA Lady, εξασφαλίζει άνεση και σιγουριά, βάζοντας ένα τέλος στις απρόβλεπτες «καταστάσεις». Ενισχυμένη πλέον, στα προϊόντα Maxi και Extra Plus, με τη ζώνη γρήγορης απορρόφησης InstaDRY™, προφυλάσσει από ξαφνικές, έντονες διαρροές, καθώς γίνεται άμεση και γρήγορη απορρόφηση του υγρού, άμεσα στον πυρήνα του προϊόντος, και έτσι διατηρείται το σώμα στεγνό και καθαρό. Παράλληλα, οι απαλές της άκρες και η στενή της εφαρμογή προσφέρουν το απαραίτητο επίπεδο άνεσης και σιγουριάς την ίδια στιγμή.

Οι νέες σερβιέτες και τα σερβιετάκια TENA Lady έρχονται σε δυναμικές, ευχάριστες και ελκυστικές συσκευασίες με μοντέρνο και θηλυκό design, που βοηθούν τις γυναίκες να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζονται, καθώς τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη τους αναγράφονται με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο στη συσκευασία.

Στόχος της TENA Lady είναι να αφήσει έξω από τη ζωή των γυναικών τα ταμπού και τους μύθους της μέσης ηλικίας, να αναδείξει τη θηλυκή τους πλευρά και να τους υπενθυμίσει πως τίποτα δεn μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που αξίζουν να έχουν.

Περισσότερες πληροφορίες για την SCA

Η SCA αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο Όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίως γνωστών TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo και Vinda. Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο Όμιλος διαθέτει περίπου 44,000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2013 ανήλθαν σε 93 δισ. κορώνες (€10.7 δισ.). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα του στη Στοκχόλμη, Σουηδία, και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Stockholm. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία