Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έχοντας επίγνωση της ιδιαιτερότητας αλλά και της σημασίας της προσφοράς ποιοτικής και ουσιαστικής φροντίδας σε παιδιά και εφήβους με καρκίνο, στέκεται δίπλα στις οικογένειες, ιδρύοντας Ογκολογικό Κέντρο αλλά και το 1ο στην Ελλάδα Ιατρείο Νι.Κα (Νικητών Καρκίνου).

Το Ογκολογικό Κέντρο για παιδιά και εφήβους περιλαμβάνει χώρο ενδονοσοκομειακής νοσηλείας, ημερήσιας νοσηλείας και εξωτερικό ιατρείο, ενώ υποστηρίζεται ηθικά από τον Σύλλογο γονέων- παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ‘ΦΛΟΓΑ’.

Ταυτόχρονα, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ ιδρύει το πρώτο στην Ελλάδα ιατρείο Νι.Κα με αποκλειστικό στόχο τη φροντίδα των αποθεραπευμένων από καρκίνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο ενηλίκων που νόσησαν από καρκίνο στην παιδική ή εφηβική ηλικία ‘ΚΥΤΤΑΡΟ’.

Η δημιουργία του Ογκολογικού Κέντρου για παιδιά και εφήβους έρχεται να ολοκληρώσει το «οικοδόμημα» του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο πλέον καλύπτει το σύνολο των υπηρεσιών υγείας με καταξιωμένους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων της παιδιατρικής.

Χαρίζουμε το χαμόγελο στα παιδιά που νοσούν και τις οικογένειες που πάσχουν μαζί τους..!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;