Διάλεξη του διάσημου Ρώσου Ερευνητή και Καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης Δρ. Konstantin Korotkov με θέμα «Τι αλλαγές φέρνει στη ζωή μας η επαναστατική μέθοδος μέτρησης των ενεργειακών πεδίων» διοργανώνει η Link ∞ Media. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λ. Βασιλέως Κων/νου 48 Αθήνα, www. eie.gr) την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, και ώρα 6-9 μμ στην αίθουσα Λ. Ζέρβας. 

Ο Δρ. Konstantin Korotkov, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα συμπεράσματα 30 χρόνων επιστημονικής έρευνας στη μέτρηση ενεργειακών πεδίων και την εφαρμογή τους στην ψυχοσωματική υγεία, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον και στο πώς μας επηρεάζουν. Θα γίνει παρουσίαση και επίδειξη της τελευταίας του εφεύρεσης στη μέτρηση ενεργειακών πεδίων, που αλλάζει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε!

Ο Δρ. Korotkov είναι Καθηγητής Φυσικής στο Εθνικό Ερευνητικό Πανεπιστήμιο Πληροφοριακής Τεχνολογίας, Μηχανικής και Οπτικής και επικεφαλής ερευνητής στο Ινστιτούτο Ερευνών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τη φυσική και τη βιολογία και κατέχει 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις βιοφυσικής. Ακολουθεί ερευνητική καριέρα για πάνω από 25 χρόνια. Έχει δώσει διαλέξεις, σεμινάρια και συνεδρίες κατάρτισης σε 56 χώρες, παρουσιάζοντας εργασίες και βιωματικά σεμινάρια σε περισσότερα από 100 εθνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας 10 βιβλίων, τα οποία είναι μεταφρασμένα σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες. Στο 5ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ιατρικής και Εφαρμοσμένης Βίο-ηλεκτρογραφίας (IUMAB) στην Κουριτσίμπα της Βραζιλίας, ο Δρ. Konstantin Korotkov εξελέγη Πρόεδρος της IUMAB.

Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 20 ευρώ. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: τηλ. 210 – 6711234.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο διαβήτης κύησης επηρεάζει τα νεογνά
Όχι από τον γερμανό υπουργό Υγείας στην απαγόρευση των τσιγάρων
Ποιες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να κάνουν επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού [εγκύκλιος]